Mennyire adtál magadra a kórházban, szülés után?

Szülés előtti estén hajat mostam, leszőröztem magamat, így ezekkel nem foglalkoztam a kórházban. A kórházban csak zuhanyoztam, izzadásgátlóztam, testápolóztam.
Eszembe se jutott kifesteni magamat, tök sokat aludtam, nem hiányzott a szempillaspirál egyáltalán.
Naponta friss hálóing.
Hát nekem ennyi fért bele :)

Szülés előtt megcsináltam a szőrtelenítést, manikűr-pedikűrt, a szemöldökszedést már a kórházban csináltam, arra várva, hogy megindítsák reggel a szülést. Épp kész lettem és elfolyt a magzatvíz, úgyhogy mégsem indították :-))
A kórházban első nap örültem, hogy fel bírtam állni.
Másnaptól naponta hajmosás, zuhany 1x vagy 2x, fogmosás, fésülködés. Plusz a gátápolás jó gyakran.
Otthon 3 hetes babám mellől mentem fodrászhoz (apa vigyázott reá addig), kozmetikushoz csak 4 hónap után, mert addigra untam meg, hogy magamnak csinálom.

szülés után 4 órán belül kötelező a felkelés. így minden nap kétszer zuhany, mivel hosszú volt a hajam ezért apuci befizetett a fodrászhoz :) egyébként pedig a szokásos szépítkezés (mosakodás, dezodor, fésülködés, fogmosás, körömápolás stb)
minden nap tiszta kórházi hálóing(nehogy már a sajátom legyen csupa vér), ha a férj is bejött, akkor otthoni csinos, rokonoknak jó volt a kórházi is :D
Több hétig voltam egyébként benn. (sajnos)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!