Mennyire adtál magadra a kórházban, szülés után?

Szerintem ez attól is függ, kit mennyire viselt meg a szülés. Nekem nagyon könnyű szülésem volt, miután kibújt a baba 4 órára rá már zuhanyoztam. Másnap hajat is mostam, mert szörnyű koszos volt, a szüléskor csurom víz lett. Zuhanyozni természetesen minden nap zuhanyoztam, mondjuk ezt el is várják mindenkitől, hacsak nem kell feküdnie. Alapozót használtam minden reggel, mivel az egész arcom bevérzett és nagyon csúnya volt.
De volt olyan is, aki annyira oda volt, hogy egész nap feküdt és jajgatott. Persze előfordul ilyen is, hogy iszonyú fájdalmai vannak, de ez pl az ápolókat nem érdekli, nem hagyhatod el tejesen magad. Nálunk enni nem lehetett a szobában, akármilyen sza*ul voltál. Szóval rángatták az anyukákat, hogy ne hagyják el magukat teljesen.
Amit viszont nem értek az azok a nők, akik véres hálóingben botorkálnak a kórházban a bőfébe pl. Ha annyi ereje van, hogy megmásszon 2*5 emeletet /a büfé az épület másik végében van/, akkor át is öltözhetne. Ez már szerintem igénytelenség.

Közérzettől függött.
A rendszeres, és többszöri zuhany nélkül meg is vesztem volna, mert utáltam koszosnak érezni magam. Pedig nagyon kimerített a szülés, utána a felkelésnél még 2x is majdnem elájultam. De hajat egyszer sem mostam, azt már nem bírtam volna. Örültem, hogy éle, és hogy el tudom minimálisan látni a kisbabámat.

zujanyoztam, hajat is mostam, és msuzáj volt a szememt kihúzni, mert bedagadt az arcom szülés után, és így valamivel jobban néztem ki. minden nap tiszta hálóinget vettem
és állandóan kentem magam dezodorokkal....:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!