Van itt olyan aki fizetett a kórházban egyágyas szobáért?
Figyelt kérdés
Ha fizettél megérte arra a 3 napra? Ebben a városban 7500/éjszaka, egy ágyas, saját tv-s, mikrós, saját fürdős, saját fürdetős, asztallal és mosogatóval rendelkezik.
Szerintetek megér ennyit 3 napi nyugalom?
2013. nov. 8. 18:02
11/24 anonim válasza:
Ha a "közösségi" szoba ilyen sok ágyas, az egy ágyas meg ilyen fullos, akkor én biztos élnék vele, ha van szabad. Még így is gondolkodom rajta, hogy nálunk csak 3 ágyasak az alap szobák.
12/24 anonim válasza:
Nagyobbiknál egyágyasban voltam, kicsinél kétágyasban, mert a másik nem volt szabad. Amikor mentem szülni akkor szóltam a szülésznőnek, hogy mit tervezek, egyből intézkedett, mert épp volt szabad hely. Másodszor volt egy szobatársam, aki fél napot 4 ágyasban volt, onnan jött át, ahogy felszabadult hely. A kétágyas 7e volt, az egyágyas 14. Megérte. Pedig nem is volt benne ilyen felszerelés. Két szobára van egy fürdő, meg mikró sem volt, de még így is megérte.
13/24 anonim válasza:
Én kétágyasban voltam 5000-ért, de sajnos nem 3 nap, hanem majdnem egy hónap lett a vége. Legjobb volt persze a babával együtt lenni majdnem kettesben, meg hogy a párom picit tovább maradhatott, mint a látogatósi idő. De elég lepukkant kórház volt, a vécé a látogatói folyosó végén, úgyhogy ezért is, plusz a szociofóbiám miatt megérte. Viszont a tévé nem működött (pedig vettem elemet a távirányítóba) és a szekrény sem volt zárható. Fürdető, mikró és asztal nem járt, mosogatni a csapnál, de a kánikulában jól jött a légkondi és volt hogy hütő.
14/24 anonim válasza:
Nálunk 10.000/éj volt és végül 6 éjszakát voltunk bent, de minden pénzt megért. Nyugalom, kényelem, a férjem is bent aludt, a látogatók bejöhettek. Nem gondolkodnék rajta a helyedben.
15/24 anonim válasza:
Én igaz 2 ágyasban voltam, de egyedül. Nagyon nagyon megérte, 5000 /éj. Tv, mikró, hűtő, külön fürdő. Szuper volt a bent töltött néhány nap! KÉnyelmes volt, h minden egy helyen van. A sebem miatt elég nehéz volt a mozgás.
16/24 A kérdező kommentje:
Teljesen meggyőztetek! Ha több mint 3 nap, akkor se megyek a 4-6 ágyasba! Köszi a válaszokat! :)
2013. nov. 8. 20:58
17/24 A kérdező kommentje:
Amúgy van 2 ágyas a császármetszéseseknek, illetve egy 3 ágyas rooming-in (amikor 3 anyuka, és 3 baba van 1 teremben) illetve a (bocs a tévedésért) 4 és 5 fős kórtermek. Nem tudom miért 6-ra emlékeztem. Mindegy.
Ezen kívül van a "kiemelten berendezett szoba".
Most néztem utána az egyéb lehetőségeknek, mint ez a rooming-in. Hát annyira nem szimpi, mert szerintem így nehéz lehet pihenni szülés után, ha szinkronban sír néhány újszülött :)
2013. nov. 8. 21:09
18/24 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem lehet lefoglalni elõre a szobákat? Vagy tévedek?
19/24 anonim válasza:
Utolsó voltam. Igen, simán megér bekem ennyit a nyugalom. Remélem, szerencsénk lesz és lesz szabad hely.
20/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom le lehet-e foglalni szobát, de én már az elején megbeszélem a dokimmal, hogy ilyet szeretnék, és előre felhívom a szülészetet, hogy van-e szabad egyágyas mikor a szülés megindul. Ha ezeket nem tudom elintézni megpróbálom a kétágyast, igaz azt csak császárosok vehetik igénybe, de azért hátha :)
2013. nov. 9. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!