A Szent István kórházban van lehetőség egyágyas szobát kérni, vagy esetleg kétágyast? Ha igen mennyibe kerül? és előbb kell jelentkezni vagy, hogy működik?
Azt hiszem 20.000/éj.
De ez nem biztos,úgy emlékszem,de majdnem lehetetlen megkapni.
Első vagyok. Amikor én ott voltam, olyan nők kapták ezeket a szobákat, akik mondjuk vallási okok miatt nem lehettek a többiekkel, pl: arab anyuka.
De akkor sem kell aggódnod, ha több ágyas szobába kerülsz. Nagyon jó szokott lenni a légkör. A fürdő meg a WC szerintem amúgy is közös, legalábbis az arab anyuka azt használta, amit mi, csak a fürdőnél valaki állt az ajtó előtt, amíg Ő bent volt. De amúgy sincs a füriben zsúfoltság, nekem mindig sikerült egyedül tusolnom.
Lehet kérni, 1 ágyast.
Amikor én szültem, egy anyukűval beszéltem, aki 1 ágyasba került. Ő már korábban kérte, de az első éjszakára még nem szabadult fel 1 ágyas, így csak a második éjszakától volt ott.
Én 3 ágyasban voltam. Sztem amiatt jobb, hogy ha elmész zuhanyozni/pisilni/betétet cserélni - a szobához tartozó fürdőbe - akkor van bent anyuka, aki vigyáz a babádra.
Sztem sokkal jobb, mintha egyedül kéne addig hagynod a picurt.
A fürdi nagyon kulturált volt nálunk, csak mi 3-an használtuk. Az anyukák közül az egyik már a 2. babáját szülte, így ő mutatta meg nekem a pelenkázást, köldökápolást, stb. Egyágyasban meg csak magadra számíthatsz, nincs senki, aki tanácsot adjon, vagy ránézzen a picire. Mert elég gáz, ha állsz a zuhany alatt, és hallod, hogy sír az egy napos babád, és nem tudsz hozzá kiszaladni.
Amúgy az 1ágyas az az ún. alapítványi szoba, így sztem az alapítványnál tudnak neked válaszolni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!