Van itt olyan aki fizetett a kórházban egyágyas
szobáért?
Figyelt kérdés
Ha fizettél megérte arra a 3 napra? Ebben a városban 7500/éjszaka, egy ágyas, saját tv-s, mikrós, saját fürdős, saját fürdetős, asztallal és mosogatóval rendelkezik.
A nem fizetős szobában 4-6 ágy van elég szűkösen elrendezve.
2013. nov. 8. 18:05
2/24 anonim válasza:
Hidd el, meg!!!!
2013. nov. 8. 18:06
3/24 anonim válasza:
Pár nap múlva tudnék nyilatkozni. Vasárnapra vagyok kiírva, nálunk 10000ft/éj, de én is ezt a szobát szeretném választani.
2013. nov. 8. 18:12
4/24 A kérdező kommentje:
Nekem is húz efelé a szívem, mert nálunk nagyon sok a kisebbségi (akikkel személyesen nincs bajom, de azt mindenki tudja milyen temperamentumosak én meg inkább kis nyugalomra vágynék :))
Illetve már többször feküdtem kórházban más okból, és utáltam minden pillanatát. Nem tudok aludni mikor idegenek vesznek körül, meg félek elmenni a közös mosdóba. Tudom idegelő vagyok, de ez van :) azt a 22500 Ft-ot megérné szerintem, hogy jó élményem legyen ezzel kapcsolatban :)
2013. nov. 8. 18:16
5/24 anonim válasza:
Én ha megengedhetném magamnak tuti kihasználnám,de sajnos nem tehetem meg,sőt,mi van ha nem csak 3 napot kell bent lenned,ezt előre nem tudhatod.Bent vagy egy hetet,és az nálunk már 70ezer.
2013. nov. 8. 18:26
6/24 anonim válasza:
Megéri, maximálisan, még többet is! Szerencsére én teljes véletlenül egyedül voltam mind a 4 nap alatt, egy 2 ágyasban, és annyira örültem, hogy senkivel nem kell "közösködnöm".
Habár nálunk "csak 3 ágyas a maximum, de el tudom képzelni, milyen lehet 6 ágyasban, mondjuk tele kisebbségiekkel. Én egy percet nem gondolkodnék!
2013. nov. 8. 18:27
7/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, benne van a pakliban. De én akkor a maradék időre átkérném magam sima szobába, mert ez a 3-4 nap még oké, de egy hét már kicsit sok.
2013. nov. 8. 18:27
8/24 anonim válasza:
Nem is gondolkodnék rajta. Amúgy sem vagyok társasági ember, pláne nem ilyen kicsit kiszolgáltatott, intim helyzetben, és el nem tudom képzelni, hogy másokkal diskuráljak arról, hogy megy a szoptatás, ne adja Isten még nézzék is! Én eleve úgy indultam neki, hogy csak és kizárólag külön szoba. Nem vagyok beteg, nem kényszerülök szerencsére anyagilag sem arra, hogy 5 másik emberrel legyek egy szobában, így igen, megteszem, hogy külön leszek. Áldom a sorsom és a szerencsém, hogy ez lehetséges!
2013. nov. 8. 18:32
9/24 Tica0121 válasza:
Nálunk 10000 ft az egyágyas szoba. Nagyon megérte, férjem végig bent lehtett és a babánk is.
2013. nov. 8. 18:37
10/24 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ne tudom hány ilyen egyágyas szoba van, de mi van ha én lefoglalom, hogy így szeretnék, de közben mondjuk hamarabb/később jön a baba, és már elhelyeztek mást az összesben. Akkor muszáj gondolom átmenni sok ágyasba, legalábbis egy ideig, míg felszabadul nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!