Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Élveztem a szülést és nagyon...

Élveztem a szülést és nagyon várom a következőt. Ugye nem vagyok egyedül?

Figyelt kérdés

Fura kérdés, mindenki úgy nyilatkozik a szülésről, mint valami szörnyűségről. Én is nagyon féltem előtte, mert amiket olvastam itt elrémített.

Azonban jó volt. Fájni nagyon fájt, de kimondhatatlan érzés volt az egész folyamat. Én nagyon várom, hogy megint szüljek, és irigykedek azokra, akik itt írogatnak és mindennaposak.

Ugye más is van ezzel így?

2009. nov. 16. 13:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

szia 40+1 vagyok:)már én is nagyon várom és szeretném én is így megélni mint te

nem is félek semmitől!!!

2009. nov. 16. 13:08
 2/20 A kérdező kommentje:

Azt hiszem az előbb írtam Neked:-)

Igen, így kell hozzáállni és minden tökéletes lesz!!

2009. nov. 16. 13:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek Veled, valóban a legcsodálatosabb dolog a szülés. Én is szeretnék majd még egy babát, igaz most 8 hónapos a fiam, így még talán várunk pár hónapot az akcióval.:))) Valóban rossz kismamaként olyat olvasni, hogy ki mennyit szenvedet a szülésnél, milyen kompikációk adódtak, mennyire fájt...stb. De szerencsére nincs két egyforma szülés, így minden kismamának azt üzenem, hogy ez a legszebb idő amíg a pocaklakó készül megismerni a nagy világot, nem szabad félni a szüléstől! Egy egészséges félelem mindenkiben van, na de legyünk őszinték egy kis csep emberkének adunk életet, amire a pasik sosem lesznek képesek! Hajrá csajok!!!:))))
2009. nov. 16. 13:14
 4/20 anonim ***** válasza:
A szules elmeny sajnos nagyban fugg attol milyen kezekbe kerulsz.Sajnos en ugy szultem mintha a futoszalagrol lettem volna egy valaki,akibol minel hamarabb ki kell szedni a babat.Azt kell mondanom hogy egy "HENTES"volt akinel szultem.Egyik dolog ez ami rontotta a szuleselmenyt.A masik a szo szerint bunko noverek akiknek az sem mindegy hogy all a pelenkazo asztalon a fertotlenito,pelenka kenocs.Tehat mindenbe belekotnek.Ugy betapszerezik a gyereket hogy szopi elott azt bofogi ki.Ejjel meg ne probald kikerni a gyereket mert jajj neked errol ennyit .Oroshazi szuleszetrol van szo,ahol meg most is 20 evvel ezelotti modszereket alkalmaznak.Senkinek nincs kint a babaja ,csak nekem volt.Sorolhatnam tovabb...
2009. nov. 16. 13:49
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
szia én még csak 1 hója szültem de ,ár várom a következöt pedig nekem sajnos téraránytalanság miatt császározni kelettt de ez már a toló fájásoknál derült ki addig átéltem mindent és még meg is probáltam szülni csak nem akartunk kockáztatni igy két tolás után toltak a mütöbe,ezzel eggyütt akkor is csodás volt minden perce és végig csinálnám még jo párszor
2009. nov. 16. 13:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem vagy egyedül:)

Én tavaly márciusban szültem és már utána azt mondogattam, hogy bármikor jöhet a következő.

Jövő vasárnapra vagyok kiírva. Már nagyon várom, de igazándiból van bennem egy kis félsz is:)

2009. nov. 16. 13:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem féltem egyáltalán a szüléstől, sőt biztos voltam benne, h jó lesz, max kicsit ugye kellemetlenek lesznek a fájások. Nagyon lelkes voltam, h tök jó lesz.

Azt hittem szülésnél, h ott hagyom a testem, láttam mindent kívülröl.

Aztán 1 hétig felsírtam éjjel meg mikor eszembe jutott.

Persze az, h megszületett a kisfiam semmihez sem fogható és én is szeretnék ettől függetlenül hugicát, ha úgyadódik.

2009. nov. 16. 13:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is így érzem, hogy akármennyire is fájt akkor is végig csinálnám még egyszer, mert olyan szép élmény maradt. Nem is érdekel hogy mennyire fájt utána, előtte, ezt valahogy elfelejti az ember.

Kicsit ellentmondásos lehet amit írok, mert nem akarok még egy babát szülni, de mégis végig csinálnám még egyszer a világ legcsodálatosabb dolgát :)

2009. nov. 16. 13:59
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Csodálom és nem értem akinek ilyen érzése van:)Számomra hihetetlen. 8 órás sima szülésem volt, de én álmomban nem gondoltam volna hogy ez ilyen rossz. És ez annak a kárára megy hogy ha még egyszer terhes leszek, végig be leszek tojva hogy szülni kell. Jó nektek.

2009. nov. 16. 14:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Jájjj, hát én nem várom. Pedig 2 óra alatt megszültem, mégis rettegek, mi lesz a következővel. Jó nektek :) Remélem mire eljön a nap, elmúlik a félelem.
2009. nov. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!