Ma már szülhetek? Nálatok hogy volt? 40+1km
sziasztok!
40+1 vagyunk ma volt nst, gyerek persze végigaludta, ittam a málnalevelet, ettem a homeós bogyót is...aztán reggel végre elment a nyákdugóm is, erre felbuzdulva megvizsgált a dokim, aki mondta hogy tök szépen nyitva vagyok már de még rá is tágított,(egyátalán nem fájt, sőtt, jólesett végre valami történés van) ugyanis azóta vérzek, eleinte ilyesztő volt a sok vér, de már múlik:))
Mikor vizsgált akko r is azt modta éjszaka már lehet talizunk, ha nem akkor holnap megint nst
szerintetek?
fájások egyátalán nnincsenek, inkűbb keményedések...
magzatvíz sem szivárog semmi...
még húzom ezzel pár napig vagy van esélyem hogy ma már megszülök!
tudom a nyákdugó sem nagy szám, de legalább már ez elment nekem végre...volt olyan akinek aznap reggel ment el a nyákdugó?és hoyg indult utánna a szülés?

Szia Anyuci! Gratulálok! Mostanra már bizonyára megszültél!!! Jujj de jó lehet most neked :))))))) Majd ha lesz egy csöpp időd írd meg milyen volt, hogy ment és hogy milyen a picurkád! :)))
Jó egészséget nektek! És még 1x gratulálok!!!!:)))))))
2009 nov. 17 én 11:55 kor született meg a bébi:))dokim burkot repesztett reggel fél 9 kor és nagyon könnyű, gyorsszülésem volt:))
nem kell parázn tőle, minden tök simán megy ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!