Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ma már szülhetek? Nálatok...

Ma már szülhetek? Nálatok hogy volt? 40+1km

Figyelt kérdés

sziasztok!

40+1 vagyunk ma volt nst, gyerek persze végigaludta, ittam a málnalevelet, ettem a homeós bogyót is...aztán reggel végre elment a nyákdugóm is, erre felbuzdulva megvizsgált a dokim, aki mondta hogy tök szépen nyitva vagyok már de még rá is tágított,(egyátalán nem fájt, sőtt, jólesett végre valami történés van) ugyanis azóta vérzek, eleinte ilyesztő volt a sok vér, de már múlik:))

Mikor vizsgált akko r is azt modta éjszaka már lehet talizunk, ha nem akkor holnap megint nst

szerintetek?

fájások egyátalán nnincsenek, inkűbb keményedések...

magzatvíz sem szivárog semmi...

még húzom ezzel pár napig vagy van esélyem hogy ma már megszülök!

tudom a nyákdugó sem nagy szám, de legalább már ez elment nekem végre...volt olyan akinek aznap reggel ment el a nyákdugó?és hoyg indult utánna a szülés?

2009. nov. 16. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hűha.... hát szerintem menj el sétálni, jól is fog esni és ettől már símán beindulhat a szülés, olyan előrehaladott vagy.

Sok sikert!

2009. nov. 16. 12:39
 2/13 A kérdező kommentje:

tényleg??nem hittem

már feladtam mert 2 hete több fájásom volt és szarabbul voltam mint most

most meg minden adott de nem érzem azt hogy szülni kéne:))

2009. nov. 16. 12:43
 3/13 A kérdező kommentje:

ja és ilyen "tünetekkel"hány órára számítsak sztetek?és milyen erős fájdalomra???

még ez a tágítás sem fájt...meg a jóslók is csak úgy jönnek mennek...

reménykedem, hoyg legalább ha már túlhordtam, akkor gyors szülésem lesz

2009. nov. 16. 12:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Jól értem, azóta vérzel?Irány a szülőszoba! Én is pont így jártam, még terhes tornára is elmentem. Ott mondták, h be kellene már mennem!Benn is tartottak, reggel burkot repesztettek, és 14:45-kor meg is született Barnabás!
2009. nov. 16. 12:52
 5/13 A kérdező kommentje:

reggel 9 kor vizsgált a doki

azóta már csökkent a vérzés

azt mondta ha nem múlik, menjünk be, de mondta hogy el fog múlni mert ez csak attól van hogy rámtágított

2009. nov. 16. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:

A séta jót tesz, segít a babának beilleszteni és a fizikai "megterhelés" is, én takarítttam, mikor beindult.

Azt nem hiszem, hogy holnap ilyenkor még itt írogatnál, habár minden lehetséges:-)

Az igazi fájások fájnak, nagyon, de lehet gyors szülésed lesz és akkor 1-2 órát kell csak kibírnod. Ha már nyitva vagy, van esély, hogy gyors lesz és kibírható, csakis erre gondolj!

Kitartás.

2009. nov. 16. 12:58
 7/13 A kérdező kommentje:

köszönöm!aranyosak vagytok!igen én is takaírtgattam ma, most még a porszívózás vár rám, meg mosogatás:)))

igyekszem

2009. nov. 16. 13:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én pont így voltam mint te, vizsgálat után vérzés, ami nekem is elmúlt, csak nekem lettek 10 perces fájásiam, amik egész délután tartottak, de estére elmúltak.

Nekem másnap megindították(eredetileg is így volt, vérnyomás miatt), burokrepesztés és oxitocin.Három óra alatt meglett, kemény fájásokkal igaz.

Hát ha nem indították volna nem tudom magától mikor indult volna meg, 3 napom lett volna a kiírásig.Ja és én bő két újjnyira voltam nyitva.

Kicsit irigyellek ám, azóta én csak szülnék újra, mert olyan nagy élmény, persze akkor fáj, de utólag már szép.

Apás lesz?Nekünk az volt, és így volt jó!

Neked is szép szülést!

2009. nov. 16. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia! Az előttem szóló mintha csak én lettem volna:)))

Szerintem már pár napig nem fogod húzni, annyi már nincs hátra. A nyákdugó ugye azt jelenti hgy tágulsz. Én 2 ujjnyira voltam nyitva mikor befektettek utána az volt a baj hogy nem tágultam:) De legalább már annyira ki van nyílva a méhszájad, ennyin már túl vagy:)

Remélem könnyen, gyorsan megszülsz, lehet pont ez az előjele amit írtál is hogy semmi nincs, sőt most érzed magad a legjobban :)

2009. nov. 16. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ezt nemlehet előre megmondani.Engem is tágított a dokim.Véreztem és görcsöltem utánna.Mindenesetre sajna nem indult be a szülés.Pedig előtte sokat jósoltam, mármint fájdogáltam.Még egy hetet húztam rá és 2 ujjnyira nyitva voltam.Majd egy szex segített hogy végre beinduljon.Szóval a tágítástól egy hét telt el mire meglett a babám.

Sok sikert neked.

2009. nov. 16. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!