Mennyi ideig tartott a szülésed igazán fájdalmas része?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 14:57
11/15 anonim válasza:
40 perc, a kitolás előtti rész volt nagyon durva. A többi simán kibírható. A kitolás pár perc volt, a teljes szülés kb. 2,5 óra
13/15 anonim válasza:
3órahossza volt az egész, nem volt fájdalmas annyira amennyire hittem , én olyan állapotba kerültem mintha más dimenzióba járnék, csodálatos érés volt , ha lehetne 100* átélném :-)
14/15 anonim válasza:
Hajnalban lezdodtek a rendszertelen fajasok...ezek tartottak kb delig aztan elment a nyakdugo utanna rendszerezodtek fel otkor vettek fel szuloszobara oxi burokrepesztes ami nem sikerult de utanna magatol elfolyt a magzatviz..kb egy ora volt borzaszto...es a kitolas 4380 g es 57 cm lett a vegeredmeny :)
15/15 anonim válasza:
13 as vagyok, nem semmi előző gratulálok! szép nagy babót szültél meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!