Szulesinditas labdaval? Valakinek volt mar ilyen? Azt mondtak egy labdat helyeznek fel, fajdalmas? Hatasos?
Szia!
nem labda :D hanem ballon-os indítás.
megnézik hogy legalább 1 ujjnyira nyitva legyél, akkor tudják felhelyezni.. és kb 10-12 órát van benned. - már akinek :D
én rettegtem tőle! mivel évekkel ezelőtt a fiam születésekkor az egyik szobatársamnak ezt helyeztek fel és addig fújták fel míg ordított a fájdalomtól! utána meg sétáltatták.... stb.! persze nem tágult 12 óra múlva is 1 ujjnyi volt, majd császár lett belőle...
szóval totál kiakadtam hogy velem ezt a középkori kínzóeszköszt nem fogják használni! de mondták hogy próbáljam meg legalább...
nekem egyáltalán nem fájt!!! annyira meglepődtem ezen! sétálgattam vele, persze nem sokat, mert kb 1-1,5 óra múlva mikor ellenőrizték, a szülésznő kezébe maradt!! egyből rohant hívni a dokimat és szólt anyámnak aki épp akkor lépett be, hogy azonnal szóljon a 10 perce elment - hogy aludjon a kocsiban - férjemnek :) mert hogy szülünk! képzelheted! néztem nagyot!! :) szóval nekem jó emlékeim vannak róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!