Akupunkturas szulesinditas?
Figyelt kérdés
Probaltatok az akupunkturat szulesinditashoz? 39 hetes vagyok, korabbi csaszar miatt nem lehet gyogyszeres szulesinditas, ha 2 heten belul nem jon a baba, megint csaszar, ezert az orvosom eloirt homeopatias szereket es akupunkturas kezeleseket. Tegnap volt az elso szeansz, egyelore varok. Valakinek tapasztalat?2012. márc. 16. 12:52
1/4 anonim válasza:
Èn németországban élek és itt a 37-ik hét körültöl lehet kérni akupunktúrás kezelést ami arra van, hogy könnyebb szülés legyen, gyorsabban tágulj stb...
Elsönél nem kértem, mert messze is volt a korház stb... de most gondolkodom rajta, mert habár gyorsan tágultam, és 3óra vajúdás volt csak, de nehezen nyomtam ki.
Nálunk nagyon dicsérik.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt! Mi Franciaorszagban elunk, itt gyakran ajanljak szules elokeszitesre, fajdalomcsillapitasra az akupunkturat, de nem igazan hallottam meg anyukaktol velemenyt. Tegnap annyit mondott a szuleszno, hogy akiknel mukodott, ott 24 ora mulva beindult a vajudas. Na, a 24 ora mindjart letelik, eddig semmi. De hozzatette, hogy ha nem is inditja meg a szulest, konnyebben nyilik majd a mehszaj es altalaban hamarabb meg is van a baba.
2012. márc. 16. 14:26
3/4 A kérdező kommentje:
Ugy tunik, mukodott az akupunktura :) Csutortok delutan kezeles, pentek ejjeltol tagulasi verzes es fajasok, vasarnap ejjel korhaz, mentunk szulni! Hetfon delelott 11kor bujt ki az aprosag!! :)
2012. márc. 28. 13:13
4/4 anonim válasza:
Wow. Enis nemetorszagban elek es nagyon ajanlottak. Ma kiprobaltam, en rosszullettem tole, mert kozben az influenzamra is kaptam par tut. Kivancsi leszek, hogy ha arra ilyen intenziven hatott a tagulas is igy beindul e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!