Hogy milyen nehéz lesz a szülés nagyon sokat számít mekkora a baba?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének.33hkm2013. nov. 5. 16:27
1/2 anonim válasza:
Nem fugg konkretan attol. Nyilvan nehezebb kitolni egy 4kgs babat, mnt egy 2kgsat, de a szules nehezsege nem azon az utolso 20 percen mulik. Az elso fiam 4040grammal szuletett, a masodik 3170grammal szuletett, megis sokkal nehezebb volt a masodik. Inkabb atelnem meg 3* az elsot, kint egyszer a 2-at.
2/2 A kérdező kommentje:
Én most várom a 3. babát, az elsőnél a tágulás nagyon gáz volt, de a kitolásnál szinte semmit nem éreztem, ő 2800g volt, a másodiknál pedig a tágulás ment pillanatok alatt, viszont a kigtolásnál nagyon meglepődtem, mert nemhogy nem érezterm semmit, de leírhatatlan volt az érzés.Ő 3600g volt. Amúgy csodálatosnak éltem meg utólag mind a 2 szülést minden nehézség ellenére, nem is vállaltam volna a harmadikat, ha nem így lenne. Most még nagyobb babát jósoltak és ezért parázok kicsit ( nagyon), hogy hogy is lesz...
2013. nov. 5. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!