Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is így érez a vége felé?...

Más is így érez a vége felé? Már nagyon szeretném, hogy kijöjjön!

Figyelt kérdés

Múlt hét hétfőn volt egy téves riasztás, tegnap már 4 órán keresztül voltak rendszeres 20 perces fájások, aztán elmúltak. Már nyitva a méhszáj, egy hete 2111 volt.

Már tök fáradtnak érzem magam, fáj a derekam folyamatosan, egyszerűen már szeretném megszülni.

2013. nov. 4. 13:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nekem az utolsó 2-3 hetem már így telt, az biztos, a 37. héttől minden nap néztem az időjárás jelentést, hogy mikor jön már egy hidegfront, ami kitessékeli a lányomat. :) A frontok jöttek-mentek, a lányom maradt :)

Nagyon fájt a szeméremcsontom, a csípőm, mintha tőből ki akartak volna szakadni a lábaim, lépni is alig bírtam, lépcsőn lefelé olyan voltam mint egy csiga, vagy inkább, mint egy rokkant, oldalazva egyesével lépegettem lefelé (5. emeleten lakunk, lift nélkül). Felfelé mikor együtt jöttünk haza a férjemmel, mondtam neki, hogy nyugodtan menjen egyedül, majd valaha felérek. Mire felértem, addigra a férjem már le is zuhanyozott... :)

Arról nem is beszélve, hogy a pocakom hatalmas volt, mindennek nekimentem, beleakadtam mindenbe...

Aztán persze kiderült, hogy több, mint 4 kg a lányom, szóval lehet hogy ez hozzájárult az egészhez...

Jah, és kiírás előtti napon szültem, hála a dokimnak, mert már az utolsó héten úgy vizsgált, hogy hátha beindul... Nem volt kellemes, de megvolt az eredménye...

Szóval igen, ekkor már tényleg terhesnek éreztem magam, szó szerint!

Kitartás, nemsoká kibújik :)

2013. nov. 4. 13:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, a csípőm és a szemérem rész nagyon fáj, feszít nekem is, remélem nem sok van már vissza...
2013. nov. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!