Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, akik a vége felé...

Kismamák, akik a vége felé vannak, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és még jól vagyok, nemrég kezdtem el jóslózni. de nagyon félek a szüléstől. ti hogy álltok ezzel?
2013. jún. 20. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nagyon ideges vagyok, visszafordult a bébi harántba, úgy néz ki császáros leszek. Ráadásul ez a meleg is, plusz elkezdett dagadni a lábam...hát nem könnyű.

36hkm

2013. jún. 20. 22:00
 2/13 anonim válasza:
Igaz én még csak 30 hetes vagyok de az én babám is harántfekvésben van és félek nagyon a császártól.engem nagyon megvisel ez az idő,alacsony vérnyomàs,gyors szívdobogás.nehezen bírom és már várom az enyhébb időt.szerencsére viszont nem vizesedem!
2013. jún. 21. 04:31
 3/13 A kérdező kommentje:

igen, a meleggel én is megszenvedek, főleg éjszaka. de itt van a lehűlés már. ne aggódjatok, mindkettőtöknek van még esélye rá, hogy a helyére forduljon a pici, főleg a második hozzászólónak. messze még a vége, és nekem is még medencevégű volt a 30. héten.

most azon izgulok, hogy visszafordult nekem is harántfekvésbe, mert állandóan kétoldalt érzem szinte egyszerre, hogy kifeszíti magát, és nagyon megváltozott a hasam formája, ráadásul most nem a bordáimnál érzem a rugdosást, hanem azt is az oldalamban. és nem kell annyit pisilnem sem, mint egy hete. szóval nem tudom. július 1-én megyek legközelebb ultrahangra.

2013. jún. 21. 08:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Èn a 39.hètbe lèptem.Hàt mit ne mondjak nagyon vàrom màr hogy mehessek szûlni.A mèhszàjèrtèkem 2111 szèpen tàgúlgatok itthon amit nem bànok talàn nyertem egy kis idôt ezzel a szülôszobàn. :-) Kedves kèrdezô,ne aggòdj nem hiszem hogy visszafordùlt a babàd,èn is így èreztem a magzatmozgàst mint te kèt oldalra feszítette a hasamat ès mindìg az oldalamnàl rùgdosott.Biztos màr csak úgy fèrnek el, így tudnak helyezkedni.Kicsit izgulok ha ràgondolok a szülèsre,bàr fèlni nem fèlek hiss nem tudom milyen lesz(elsô babàm),de màs is vègigcsinàlta màr tehàt èn is vègig fogom tudni. Nagyon vàrom màr! :-) Neked kisfiù v kislàny?
2013. jún. 21. 09:37
 5/13 A kérdező kommentje:

nekem is első baba, és kisfiú. én is izgulok már a szülés miatt, de nagyon várom azt is, hogy meglegyen a pici. ez a vágyam pedig nagyobb, mint a félelem, hogy kijön :D

én is abban bízom, hogy mások is túlélték. a kórházban, ahol szülök van lehetőség EDA-ra, azzal nyugtatom magam, ha esetleg rossz lenne, az segít, van remény :)

2013. jún. 21. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Persze ha nem bìrod kapsz egy EDA-t ès màr ki is lehet bìrni.Èn is ìgy vagyok vele! :-) Hol fogsz szûlni?Èn Budapest Margit kòrhàz.
2013. jún. 21. 15:06
 7/13 A kérdező kommentje:
én Németországban.itt élek. azért az EDA-tól is tartok, de sok jót olvastam róla. neked kisfiad lesz vagy csajszi?
2013. jún. 21. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem lànyom lesz! :-) Nem kellntartani az edàtòl 1òràra kiveszi a fàjdalmat addig tudsz pihenni,ràkèszûlni a kitolàsra! Mondjuk èn biztos nem fogok mèg az elejèn kèrni,ameddig bìrom bìrom mert azt se akarom hogy pont a nagy fàjdalmakra menjen ki a hatàsa.
2013. jún. 21. 17:36
 9/13 A kérdező kommentje:
én úgy tudom, adagolják amennyi kell. legalábbis nekem azt mondta itt a szülésznő,amikor múlik a hatása, akkor adnak még. nem tudom azt viszont, hogy a kitolásra is hagyják-e hatni. sok helyen igen. nem lenne rossz, ha valami félig-meddig hatást hagynának arra is
2013. jún. 21. 17:54
 10/13 anonim ***** válasza:
A kitolàsra biztos nem hagyjàk,azt az invert èrezned kell,de az màr nem fàj azt mondjàk.
2013. jún. 21. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!