Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák, akik a vége felé...

Kismamák, akik a vége felé vannak, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok, és még jól vagyok, nemrég kezdtem el jóslózni. de nagyon félek a szüléstől. ti hogy álltok ezzel?
2013. jún. 20. 21:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

sziasztok! mostanra mindenkinek megvan a babája. meséljetek, mi van veletek? mi jól vagyunk, 12 hetes a picikém, és nagyon jó baba, imádom. voltak nehézségek az elején, nem ment simán a dolog, de mostanra helyre rázódtak a dolgok. a szülésem egyenesen szörnyű volt, nem is szülök többet, az zicher, de már nem fáj szerencsére az sem, ami visszamaradt.

úgyhogy tudom élvezni a szép vénasszonyok nyarát és sokat sétálni a picikémmel.

2013. szept. 24. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia Kedves Kérdező!Nekem is megvan a babám :-) mi jövőhéten 3-án leszünk 12 hetesek.Nagyon jó kislány,minden elfogúltság nélkűl.Állandóan mosolyog sírni csak akkor sír ha nagyon éhes én meg lassan veszem elő a cicit :-).Az első 2-3 hét nekünk is nehezebb volt,mire megtanúlta ő is és én is a cicizést,de most már megy minden mint a karika csapás.Ha a szűlésem nekem se volt leányálom.20 órát vajúdtam oxitocinnal(fájásgyengeség miatt kaptam),de végűl tolófájásokkal toltak a műtőbe mert rajta volt a köldökzsinór a nyakán meg a lábán és ezért nem tudott kibújni.Kemény volt,megviselt lelkileg nagyon,de már túlvagyok rajta.Mostmár csak az a lényeg hogy gyönyörű egészséges kislányom van,és minden rendbe vele.Végűl kaptál edát?
2013. szept. 25. 10:55
 13/13 A kérdező kommentje:

nekem elment a vizem, nem volt fájásom. kaptam oxit, és este 6tól éjfélig 1 és 2 perces fájásokat csinált. 6 óra után kaptam eda-t, mert egy centit tágultam összesen. azzal 3 óra alatt kitágultam 8 centire és nagyon jó volt. de az a 6 óra előtte kész rémálom volt. 2 percig tartó fájások egyperces szünetekkel. kb ez jellemezte...

aztán nem csináltak gátmetszést, harmadfokú repedés, 2 óra varrás. 2 hónapig tartó végbélrepedés, nem akart gyógyulni, mint aki üvegszilánkot kakil.

brrr. engem is megviselt. és a szopi nekünk is nehezen ment. egy-két hete jött rá, hogy kéne :)

2013. szept. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!