Kismamák, akik a vége felé vannak, hogy vagytok?
sziasztok! mostanra mindenkinek megvan a babája. meséljetek, mi van veletek? mi jól vagyunk, 12 hetes a picikém, és nagyon jó baba, imádom. voltak nehézségek az elején, nem ment simán a dolog, de mostanra helyre rázódtak a dolgok. a szülésem egyenesen szörnyű volt, nem is szülök többet, az zicher, de már nem fáj szerencsére az sem, ami visszamaradt.
úgyhogy tudom élvezni a szép vénasszonyok nyarát és sokat sétálni a picikémmel.
nekem elment a vizem, nem volt fájásom. kaptam oxit, és este 6tól éjfélig 1 és 2 perces fájásokat csinált. 6 óra után kaptam eda-t, mert egy centit tágultam összesen. azzal 3 óra alatt kitágultam 8 centire és nagyon jó volt. de az a 6 óra előtte kész rémálom volt. 2 percig tartó fájások egyperces szünetekkel. kb ez jellemezte...
aztán nem csináltak gátmetszést, harmadfokú repedés, 2 óra varrás. 2 hónapig tartó végbélrepedés, nem akart gyógyulni, mint aki üvegszilánkot kakil.
brrr. engem is megviselt. és a szopi nekünk is nehezen ment. egy-két hete jött rá, hogy kéne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!