Ha magzatvízelfolyással indul a szülés, hogy mentek be a kórházba?
Figyelt kérdés
Olyanokra lennék kíváncsi akiknek nem volt autójuk, hogy Ők hogy oldották meg. Köszönöm szépen.2013. nov. 3. 18:51
11/12 anonim válasza:
Szia. En taxival mentem be. Itt (usa) csak nagyon surgos esetekhez hivnak mentot... a szules nem az. Olyannyira hogy tolofajasokkal 40 percre magamra hagytak stb. szal meg sem emlitettek, hogy mentovel kellene ilyen esetben bemenni. Am meg sztem a csunyan nezes is megeri a mentos reszerol csak a kicsinek ne essen baja.
12/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó és a taxis nem problémázott, hogy bármi baja lesz a kocsijának? Mert én ettől tartok a legjobban. Mert nincs bajom a taxival, csak félek, hogy összekoszolom.
2013. nov. 5. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!