Ez vajon szülés utáni depresszió? Hogyan küzdjem le?
Figyelt kérdés
Iszonyú nehèz terhessèg utàn most 2 hetes a pici lànyom, rajongok èrte, imàdom. Az egèsz napom körülötte forog. Sajnos viszonylag kevès a tejcim. 2 ciciből szopik mindig, hogy jól lakjon. Emiatt elèg szomorú vagyok. Van egy 12 èves nagylànyom akire sajnos szinte semmi időm nem marad ez is bànt ès estère olyan "fèrjhiànyom" lesz, hogy dőlnek a könnyeim. Egyszerűen nem talàlom az egyensúlyt a 2 gyerekkel valo törődèsben ès szeretnèk a ferjemhez is bújni, mert szüksègem lenne rà.Ugye nem vagyok ezzel egyedül? Hogyan tettetek rendet a lelketekben?2013. nov. 3. 16:44
11/13 anonim 

válasza:

utolsó vagyok, így már értem...sajnálom, úgy látom itt a fő probléma az, hogy a férjed rengeteget dolgozik. Még gyerek nélkül is nehéz lenne így egy kapcsolat. Nem tudna kicsit visszavenni most ebben a nehéz helyzetben?
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan szektorban dolgozik, hogy muszáj sokat bent lennie a cégnél, hogy az fennmardjon, autóipar, szervíz, eladás. Ez most eléggé haldokló iparág. Vezető beosztásban van
2013. nov. 6. 14:52
13/13 A kérdező kommentje:
ügyfelekkel is foglalkozik és felelős több alkalmazottért. Eddig a délutánjaim munka után a nagylányomé az estéim a férjemé voltak. Most ez változott és hiányoznak. Imádom a picikémet, de szükségem van a nagylányomra és a férjemre is és nekik is rám. Még nem mondta soha, de látom a lányomon, hogy ő is nagyon hiányol engem, de tartja magát. Most a hétvégén elhatároztuk, hogy szombat reggeltől vasárnap estig csak együtt leszünk. Mi négyen.
2013. nov. 6. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!