Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van erre valami megoldás?

Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

Évekig szenvedtem depresszióban, és a mai napig pánikbeteg vagyok.

Minden hónapban, pár nappal a menzes előtt rendkívül érzékeny vagyok, nagy hangulatváltozásokkal.

A férjemmel gyereket szeretnénk, de én már előre félek a szülés utáni depressziótól, mert az 100%, hogy én beleesek.

Ez elkerülhető, vagy kezelhető valahogy?

Köszönöm a válaszokat!

2013. jan. 6. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne 100%? Nem is értem. Szerintem tedd rendbe magad gyerekvállalás előtt, ha tudod, és minden rendben lesz. Előe ne félj semmitől.
2013. jan. 6. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Nézd, ez sajnos nem egy olyan betegség, mint a tüdőgyulladás, ebből nem lehet kigyógyulni, csak kezelni a tüneteket.

Azt elfelejtettem írni, hogy 35 éves vagyok, és első gyerek lenne. Benne vagyok már a korban.

2013. jan. 6. 18:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Voltam pánik beteg, tudom milyen rossz, tudom milyen mikor fullad az ember, nem kap levegőt, bedobog a szívem, folyton azt hiszem meghalok...

Igen is, akarni kell, és akkor kigyógyul az ember mint a tüdőgyulladásból!

Rajtad múlik csak, hogy hogy állsz hozzá!

El kell terelni. Gondolataidat, társaságba járni, lefoglalni magad, nem pedig befordúlni, egyedűl lenni!!!

Szülés után is ha elfogadod. Segítséget, szülőktől, nagyiktól, akkor nem lesz depis az ember!!!

Most is nézz magadba, miért vagy depressziós, és tegyél ellene!!!

2013. jan. 6. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben jártam, mint Te most. A második gyermekem születése után 7 hónappal kerített hatalmába ez a betegség. Kemény 6 évembe került, míg nagyon sok segítséggel, de megszabadultam ettől a nyavajától. A mesik előtt én is "bolond" voltam, ma már teljesen elmúlt. Azóta még 2 gyermeknek adtam életet és teljesen tünetmentes vagyok. Ha gondolod nagyon szívesen elbeszélgetek Veled erről, segítek, ha szükségét érzed mert tudom, nagyon szemét dolog ez a pánikbetegség. Fel a fejjel! Ja és nyugodtan jöjjön a baba, de csak akkor, ha nem szedsz gyógyszert!!!

Üdv: Szilvi

2013. jan. 6. 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak voltak. Igyekszem összekapni magam. :)

Szilvi, neked külön köszönöm, most kicsit el vagyok havazva, de a napokban rádírok. :)

2013. jan. 7. 06:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Rendben! Várom leveled! Addig is üdv.
2013. jan. 7. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!