Van valami megoldás ami gyorsan hat?
Ami nekem viszonylag gyorsan elmulasztotta az volt, hogy vettem Rwparon kremet es kupot is. kremmel kb. napi 5* kentem, ,kupot reggel es este tettem fel ugy, hogy sudokremmel jol bekentem elotte. Amig csak kivulrol kremeztem, meg sem mozdult. A kup kellett nagyon. De emellett vissza is kell nyomkodni az aranyeret. Iszonyatosan faj, de ez a modszer nekem 2 nap alatt jelentos javulast es kb. 10 nap alatt teljes gyogyulast hozott.
Nekem szules kozbej jott ki borzalmasan, a doki is monda, hogy nagy, kb kisebb dionyi csomo. Volt olyan, hogy szo szerint fetrengtem az agyon, bogtem, a ferjem meg hivta a nogyogyaszom, hogy mit csinaljunk. O meg javasolta a jegelest is, ami az odemat leviszi. Nekem ezerszer jobban fajt, mint a gatseb, a lepcson csak nagy kinok aran tudtam kozlekedni, inkabb fekudtem. Igy visszagondolva is hihetetlen, de tenyleg napok alatt elmult a kupozastol.
En is ugy voltam vele, hogy ha nagyon nem javul, akkor megyek proktologushozm de szerencsere nem kellett.
Én voltam műtetni is, így a javaslatom:
Detralex kapszula, vény nélkül kapható. 30 darabos 3000 Ft körül, a 60 db-os 5000 Ft körül. Szoptatás alatt is használható. Az első 4 napon keresztül napi 6 tabletta (2x3 tabletta), majd további 3 napon keresztül napi 4 tabletta (2x2 tabletta), étkezés közben bevéve. Nekem is vérzett és már felkelni se tudtam. Ez elmulasztotta és műtét sem kellett. Ha ez nem segít, akkor menni kell dokihoz. Ha ezt tudom az első szülésem után, akkor nem kellett volna megműteni. A másodiknál, már csak a kapszulát szedtem és helyrehozta. Kb. a 4. naptól már sokkal jobb lesz. Gyors gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!