Párommal minden este szeretkezünk és félek, hogy ha baba lesz majd nem jut rá annyi időm és konfliktus lesz belőle, hogy nem lesz szex?
6 hét? Én szülés után 12 hétig nem szexelhettem, van akit egész terhessége alatt eltiltanak. De nem kell ehhez szülni, bármilyen nőgyógyászati probléma felléphet, amikor hónapokig nem szexelhetsz.
Amúgy meg ilyen önző pasinak nem szülnék gyereket.
Engem ugyan nem tiltanak a szextől, de a hátam közepére nem kívánom. 18 hetes terhes vagyok és egyszer szexeltünk ez idő alatt a párommal mert mindig hányingerem van. Nem tudhatod, hogy Te hogy fogod viselni a terhességet. Van aki kívánja a szexet van aki nem. Szerintem a párod még nem érett meg arra, hogy ne a saját igényei legyenek a legfontosabbak. Nem tudom mennyi idős és hogy van - e esély egyáltalán, hogy felnő vagy sem, de most még semmiképpen se szüljél neki gyereket mert akkor egyedül maradsz a babáddal mert ennyi elvárásnak amennyit majd a párod és a babád tesz rád nem fogod bírni.
Gyereke anyjával mért nincs együtt?
Ha a párod is akar gyereket,megèrti,hogy nem mindig lehet szex amikor úgy gondolja! Mivel ennyire önzö,jól gondold meg hogy neki biztosan szülnèl-e,mert az már elöre látható (nincs együtt a gyereke anyjával pl.),hogy tèged is elhagyhat bármikor,ha nem lesz meg a napi szexadagja! Mi el lettünk tiltva,de nem is kívánom a szexet,pedig elötte fordìtva volt.
Hány èvesek vagytok? Házasok vagytok? Van munkahelyetek,lakàsotok?
6-os és 8-as!
Szülés ELŐTT 6 héttel azért nem szabad már szexelni (orgazmus se legyen), mert a hüvelyi összehúzódások beindíthatják a szülést idő előtt.
17-es!
NE INDULJON MEG A SZÜLÉS IDŐ ELŐTT!
Mi az, hogy egyáltalán nem baj?! Csak a kamaty meglegyen?!
Az ilyen dilinyós szülők miatt van annyi hülye gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!