Párommal minden este szeretkezünk és félek, hogy ha baba lesz majd nem jut rá annyi időm és konfliktus lesz belőle, hogy nem lesz szex?
Már akkor gondok lehetnek, ha teherbe esel, még a babának sem kell megszületnie. De ha megszületik, akkor az első 6 hétben nem szabad szexelni, utána már lehet.
Viszont ilyenkor olyan hormonális változásokon esik át a kismama, hogy van, akinek nincs is kedve ilyenkor ágyba bújni a párjával és olyan is van, aki még szülés után is hónapokig nem akar szexelni.
De vannak olyanok is, akikre ezen a téren semmilyen hatással nincsenek a hormonok.
De olyan is van, aki meg előtte nem volt nagy szexőrült és ahogy terhes lesz, egyfolytában arra vágyik.:)
És bizony, ha a pici megszületik, akkor sok esetben az ember többre becsül egy jó alvást, mint egy jó szexet.:) És ez így igaz.:)
Aztán idővel persze, amikor már megszokja az ember az új helyzetet, kialakul a napirend, meg minden, akkor újra egymásra lehet találni és mindig lehet időt szakítani a másikra.
Nálunk amúgy a férjemre hatott ki ez az egész inkább. Nekem ugyanúgy a terhesség alatt is és szülés után is volt kedvem a szexhez, még mikor nagyon fáradt voltam akkor is, de a párom sokkal kevésbé igényelte. Aztán most volt 3 éves a fiúnk, néhány hónapja azért elég jól visszataláltunk egymáshoz. De nálunk párkapcsolati gondok is voltak, így nekünk azért sem volt nagyon szex.
Párom azt mondta, hogy ha nagyon muszáj 1x kibírja a 6 hetet.
Én rákérdeztem, hogy csak 1x??? Mert én nem egy gyereket akarok, ő meg azt mondta, hogy legyen 1, de annak mindent meg tudjunk adni. (neki már egy előző házasságából van 1 gyerek, könnyen beszél, neki ez már 2, de én egyke vagyok, nem akarok csak 1 gyereket!)
Szülés előtt miért ne lehetne szex?
Ha van hozzá kedv és az orvos nem tiltott el,akkor akár előtte napokban is lehet.
Viszont én elgondolkodnék ilyen kijelentésen,hogy egyszer kibirja a 6 hetet.
Miért,és ha veszélyeztett leszel,és 7-8 hónapig nem lehet,akkor addig keres más lyukat?
egyszerű...állitsd be az órádat, hogy 3 óránként ébresszen...csináld ezt két hétig..meglátod, hogy mennyire lesz kedved a minden esti szexhez:)
ha úgy érzed nem megy, még időben lecserélheted a pasit egy olyanra akinél nincs para a napi kötelező kimaradása mellett, hanem működik a dolog amikor megkívánjátok egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!