Ha nem fáj igazán, inkább csak feszít, de rendszeresen egész nap vannak összehúzódásaim, az jelent valamit, kell vele foglalkoznom?
Figyelt kérdés
A mensi szerint számolva tegnapelőtt kellett volna szülnöm, az én számításom szerint csak egy hét múlva esedékes. Hajnalban erős görcsökre ébredtem, de mivel gyakoriak a jóslóim, nem aggódtam. Egész nap hol fájtam, hol nem, de a méhösszehúzódások rendszeresek. Van, amikor keméynen fáj, van, amikor csak a feszülést érzem. lehet, hogy ez már a baba, vagy ezek is csak jóslók? Járt valaki így?2008. júl. 7. 20:33
1/1 anonim válasza:
Én múlthét szombat óta vagyok így. Hol itt fáj, hol ott fáj.Szúrkálgat, keményedek. Volt olyan, hogy azt gondoltam beindul, de aztán elmúlt.A fájások is változó erősségűek,de nem rendszeresek.A frontot is tuti megérezzük.39.hétben vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!