9 napja szültem, és nincsenek méh összehúzódásaim szopikor és soha, a vérzésem is erős még (közepes mensi). Más is volt így, nem lesz baj?
A dokitól 3 napja kaptam cseppeket rá, de még mindig semmi.
A hasam nagy, ott lötyög bennem a puha nagy méhem.
Nyugtassatok meg légy szíves.
utófájásaid vannak
ergam cseppeket nem ismerem mennyi idő alatt kell hatnia ha nem írja a betegtájékoztató hívd fel a dokit hogy nézzen meg.
a vérzés mértéke normális de nézzen meg mert lehet hogy nem jól kontrahált a méhed.
vagyis nincsennek utófájások és ez fura.. na jól elirtam .
kérdezd meg a dokit!
jobbulást!!!
Én sem éreztem méhösszehúzódásokat.
10 hétig véreztem szülés után, és már nagyon idegesítő volt a dolog, voltam dokinál is, de semmi baj nem volt szerencsére, csak nálam lassabb volt a "visszaalakulás".
Amúgy nekem annyit mondott a doki, hogy mielőtt elkezdenék szedni bármit is, inkább nagy dózisú C vitamin pezsgőtablettát igyak. Az segít a vérzés csökkentésében.
De persze egyeztess a dokiddal!
A dokim ijedt meg, amikor 1 héttel szülés után látott (lázam volt - tej miatt), hívta a főorvost, aki szerint nem volt baj. Így kaptam az Ergam cseppet, de nem csinál semmit. Az a lényeg, hogy más sem érzi feltétlenül :-)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!