Lassan 3 percenként vannak méh összehúzódásaim, de nem mondanám őket fájdalmasaknak. Normális ez? Inkább a derekam fáj.
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 20:45
1/19 anonim válasza:
Be kéne menned a koházba. Nekem így kezdődött.Aztán kaptam oxitocint fájás gyengeség miatt.utána mégrosszab lett a hátfájás.
Könnyű szülést és graulálok:)
2/19 anonim válasza:
Nem kéne kórházba menned?
Drukkolunk Neked:))
3/19 anonim válasza:
Áááá normális, maradj csak a gép előtt, és mi majd levezetjük!
4/19 anonim válasza:
Indulááás! Szurkolok!
38 hetes km
5/19 anonim válasza:
A 3 percesekkel már bizony nem itt kéne ülnöd! ;)
Irány a kórház!
Minden jót!
6/19 anonim válasza:
Nem tudom, itt vagy-e még.. Én pont így jártam pár napja. Már 6 órája voltak rendszeres fájásaim, végére 3 percesek, de nem nagyon fájósak (szültem már egyet, tudtam, milyennek kéne lennie az igazi 3 perceseknek) és bizony el is múltak. Baba jól van, jóslók. Na kösz. Sajnos ilyen is van. De hátha te szerencsésebb vagy! Szurkolok!
7/19 A kérdező kommentje:
Várok még és mérem a fájások közötti időt. Remélem nem csak jóslók. Akkor még te se szültél meg?
2010. júl. 17. 21:10
8/19 anonim válasza:
remélem bementél, nekem is inkább csak derékban volt fájdalom, de az nagyooooon.....
könnyű,gyors szülést kívánok!
9/19 anonim válasza:
Szia, 21.01-es vagyok, én is minden pillanatban várom, de semmi... :-(
10/19 anonim válasza:
Hi!
Mit vársz minden pillanatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!