Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésutáni betét? Ti milyet...

Szülésutáni betét? Ti milyet vettetek?

Figyelt kérdés

Első gyermekem császárral jött a világra. Jó vastag és hosszú betétet vettem az eldobható bugyikhoz, de megmondom őszintén, hogy szerintem csak pénzkidobás volt.

A felét fel se használtam, itthon már a sima normál betét is elég volt.

Most várom a második gyermekünket és azon gondolkozom, hogy sima normál betétet vegyek (pl. allways) vagy ilyen speckó TennaLady-t?!

2013. okt. 26. 14:37
 1/7 Gyönyörűséges ***** válasza:
En baromi vastag tennat hasznaltam, huvelyi uton szultem, es lattam a tescoba horror aron van. Anyos ismer egy mamat akinek jar receptre es ugy vettunk a gyogyszertarbol joval olcsobban :) nekem kb 1-2 hetig max kellett ez a vastag utana mar csak libresst vettem. De a tenna tenyleg jo volt, huvelyi szules utan szerintem jobban verzik az ember mint csaszarnal, de ebben nincs tapasztalatom
2013. okt. 26. 14:46
 2/7 anonim válasza:
51%
jajj ez mire kell megkérdezhetem? én ehhez hülye vagyok és most csak pislogok
2013. okt. 26. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én Brendonban vettem a szülés utánit és nem is lett elég 1 csomag. Ez szerintem elég extrém, általában nem ilyen erős és nem sokáig ennyire. De én emiatt nem kockáztatnék, speckót vennék, soha nem lehet tudni, hogy milyen kell majd
2013. okt. 26. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

2 nagy csomag éjszakai Alwayst és talán normál Libresse-t vittem a kórházba, másfelet hazahoztam az Alwaysből, úgy éreztem magam benne, mint akit bepelenkáztak. Szóval totál felesleges volt a nagy, mert vérzésem meg alig volt.

Ennek ellenére szerintem érdemes készülni naggyal is, meg közepessel is, nem tudhatod, hogy a mostani szülésnél hogy fognak alakulni a dolgok. Maximum kidobod, elajándékozod egy másik kismamának, ami megmarad. Sokkal kényelmesebb ez a megoldás, mint térdig véresen (tudom, fúj :) ) rohanni betétet cserélni.

2013. okt. 26. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én mindkét szülésemre vettem Tena Lady-t, és mindkétszer használtam is. Másodszorra már szülés előt is. Az magzatvízfolyással kezdődött, több mint 27 órán keresztül folyt, olyan volt mintha 5 percenként bepisilnék. A Tena se bírta sokáig, de tuti megőrültem volna, ha az sincs. Szerintem többet használtam el belőle a szülés előtt, mint utána.

Szóval én tuti vennék megint legalább pár darabot.

2013. okt. 26. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyén függő ki mennyire vérzik, és mennyi ideig. Unokatesóm 2 napig konkrétan egy törölközőt tett a lába közé mert annyira vérzett. Ebből okulva én extra vastag betétet vettem. 1 napig kellett vastagabb betét, abból is csak 2db, utána esti allways-t használtam nappalra 3 napig, utána meg a sima allways-t.
2013. okt. 26. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Always ejszakaival indultam neki, de sajnos semmit nem ert.. Tenat hozattam be a korhazba, abbol is talan a szuper (?) volt. Nagyon kenyelmes volt, nem kellett a wcre se fel orankent szaladgalnom vele. 30 db volt egy csomagba, el is fogyott,mert 5 hetig vereztem.
2013. okt. 26. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!