Most vasárnapra vagyok kiírva, de lehet, hogy kedden beindítják a szülést, ha addig nem szülök meg. Hogyan zajlik a beindítás?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 19:00
21/31 anonim válasza:
Bárcsak nekem is indították volna... Akkor nem hagytak volna több napig vajúdni. Ha a doki burkot repeszt, onnantól már biztos a baba, de nekem azt mondták a második nap végén, hogy a szülés még le is állhat. Végül a harmadik napon végre megcsászároztak.
22/31 A kérdező kommentje:
21: nem is értem, hogy csinálhatnak ilyet, hogy ilyen hosszú ideig hagynak vajúdni, én nem is tudom mit csinálnék.... lehet még se bánnám, ha beindítanák.. számomra még felfoghatatlan milyen érzés a vajúdás... erős menstruációs görcsökhöz lehet hasonlítani?
2013. okt. 25. 12:40
23/31 anonim válasza:
Szia, ha nyitva van a méhszáj akkor burkot repesztenek, ha nincs akkor felhelyeznek oda zselét, ami felpuhítja a mészájat és beindítja a fájásokat.
Nálam a 41. hét betöltöttre indították. Burokrepesztés után 2 órát malmoztam, vártunk a fájásokra amit a gép mutattott is, csak én nem éreztem... :) Aztán jött az oxitocin infúzió és szépen beindult minden. 5 óra alatt született meg a babám, a folyamat normál ütemben zajlott, nem volt semmi rendellenesség, a gyerkőc teljes relaxban jött a világra. Olyan aranyosan szemlélődött utána, hogy mi ez a nagy fényesség. Azóta is imádja a lámpákat... :))
24/31 A kérdező kommentje:
De édes:) Akkor lehet megmondom az orvosnak, hogy mi is várjunk még... nem hiszem, hogy 1 nap után már muszáj indítani.
2013. okt. 25. 14:07
25/31 anonim válasza:
De legalabbis kerdezd meg, mi az indoka a sietsegre. En vagyok, aki szinten vasarnap lesz 40 es 40+4-ig megszul, mert megbeszeltuk. Nalunk az a helyzet, h okt 31-ig dolgozik ezen a klinikan a doki, nov 1-tol masik varosban. Eloszor nagyon kiakadtam. Azt mondtam, h legyen, 2 napon nem fogok rinyalni. Ha atad masik dokinak (ez a masik lehetoseg), az is max 41-ig enged, mert itt ez a protokoll - hat igy belementem. De 5 napja fajasaim vannak, csak rendszertelen sajnos, de elegge kinlodok, szoval en mar legszivesebben tul lennek rajta...
26/31 A kérdező kommentje:
Ezzel én is igy vagyok.... vannak fájások, de rendszertelenek, kínlódok is, mert már nehezen megy az alvás, fáj minden mozgás, pedig nincs nagy hasam:) Legszívesebben én is túl lennék már rajta, de emellett meg félek is nagyon, hogy milyen lesz ez az egész:S:)
2013. okt. 25. 19:13
28/31 A kérdező kommentje:
Még semmi:) Holnap megyek vissza a dokihoz, majd ő mondja, hogy mi legyen:)
2013. okt. 27. 13:20
30/31 A kérdező kommentje:
Szia, hát... elvagyok számolva azt mondják, mondjuk már az elejétől fogva mindenki mást mondott...ráadásul vmi volt a ctg géppel, és beutaltak a kórházba kórós ctg-vel, ahol kiderült, h semmi baj nincs... úgyh most 2 naponta járok ctgre. És veled mizu, megszültél már?:) Milyen volt?
2013. nov. 2. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!