Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Túlhordás esetén szex segíthet...

Túlhordás esetén szex segíthet a szülés megindításában?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tegnapra vártuk a 3. babánkat, és ha hétfőig sem születne meg menni kell a kórházba. Az első két gyermek korábban született pár nappal.

Igaz, hogy a szex beindítja a fájásokat? És mennyi időre a szex után? Kinek hogy jelentkeztek a fájások szex után? Nálam a magzatvíz elfolyás az előző szüléseknél csak a szülőszobán burokrepesztés után történt. Szóval a fájások érdekelnének. Mert a mostani terhességnél elég sűrűn vannak az alhasamban, derékban fájások, a méhszájam 2 ujjnyira már nyitva van. Lehet alhasi fájással is kezdődhet a szülés? Most is érzek jobb oldalt lent szurkálásokat, tegnap este kipróbáltuk a szex módszert, hátha...

2013. jún. 1. 11:42
 1/10 anonim válasza:
Szia, mindenképpen segíthet de azért ovatosan mi 2 hét alatt 3x probáltuk voltak fájások de elmúltak pedig 3 hetet korházban voltam mert toxémia gyanú volt és a baba is 3500gramm volt tehát jöhetet volna. mikor hétvégére elengedtek mi is kiprobáltuk de semmi különös nem történt. Végül császár lett. Igen én sajnos sokat voltam a szülészeten bent és általában alhasi és derék fájdalmakra panaszkodtak a kismamik. nekem is így kezdődőt de sajna nem tágultam elégé :-(
2013. jún. 1. 12:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem segített, még csak fájásom sem volt utána.
2013. jún. 1. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Barátnőm is tegnapra volt kiírva, ők is próbálták a szexet, de a baba nem akar kibújni. Nekem a dokim anno mondta a szexet és a lépcsőzést, majd hozzátette, hogy ha a baba nem akar kibújni, akkor nem is fog. Pedig mi is szexeltünk az utolsó napokig, de nem attól indult meg végül. Azért egy próbát mindig megér, ha nem is indul meg tőle, de legalább jól szórakozik az ember. ;)
2013. jún. 1. 13:32
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :) Én reménykedek benne, hátha! Ma egész nap enyhe alhasi fájást érzek, tudtam wc-zni ami nálam nem megszokott, székrekedésre van hajlamom.

Amúgy tegnap már nem is volt olyan jó nekem, mert a baba feje elég lent van és lehet a nyitott méhszáj miatt is? Csak a szülés beindítás miatt csináltam, a férjem is félt, nehogy bajunk legyen a babával.

A lépcsőzést is kipróbálom ma délután, köszi!

Érdekes, hogy a két fiamat terminus előtt szültem pár nappal, most meg a kis hercegnő később jön. Nem is gondoltam volna hogy túllépjük a kiírt időpontot...

2013. jún. 1. 14:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Egy két jóslót elő lehet idézni, de a szülés megindulását nem, ez csak tévhit.
2013. jún. 1. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Hogy vagy?

Barátnőm éjjel megszült. Megbeszélték a férjével, hogy délután lepasszolják a nagyobb gyereket a nagyszülőkhöz, ők meg még egyszer megpróbálják a szexet, hátha. De még előtte megondultak a fájások. :D

2013. jún. 2. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:

szia, köszi hogy írtál. Mi még egyben vagyunk, de holnap reggel megyek a dokihoz, lehet beutal a kórházba. Hacsak ma nem indul be...reggel óta nyűgös vagyok, étvágyam is kevés, néha keményedek. Bárcsak nálunk is beindulna ma!

GRATULÁLOK a barátnődnek!!! Könnyű szülése volt? Nagy lett a baba? Kislány vagy kisfiú?

2013. jún. 2. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Második babához képest hosszú volt, délután 2-kor kezdődött a vajúdás, éjfél elott lett meg a baba. Mondjuk a fogadott dokira is várni kellett, előbb is meglett volna.

Kisfiú, 51 centi és 3050 gramm. Pont jó. :)

Majd írd meg holnap, mit mondott a doki!

2013. jún. 2. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

szia, ne haragudj, hogy csak most írok. 3-án voltam orvosnál, és már aznap délután fájásaim kezdődtek. A kórházból este viszont hazaküldtek, hogy még nagyon fent van a méhszáj, ezek csak jósló fájások. Éjjel 2-kor újra bementünk, mert 4 perces fájásaim voltak és hirtelen vérzeni kezdtem. Alig értünk be, már burkot kellet repeszteni a vérzés miatt, nehogy sok vért veszítsek, és a méhszáj már 7cm-re nyitva volt. 3 óra 23 percre megszületett a kis hercegnőnk, 3890g-mal és 52 cm-rel :) Amennyire féltem a szüléstől, nekem ez volt a legkönyebb és leggyorsabb. Nincsenek nagy problémáim utána sem szerencsére (a 2.-nál farcsont törésem volt).

Gratulálok nektek a kis herceghez! Jó egészséget kívánunk és sok boldogságot!!! :)

2013. jún. 8. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Akkor elég gyorsan ment a dolog!

Jó babázást, jó egészséget nektek! Leljétek nagy nagy örömötöket a kicsi lányban! :)

2013. jún. 9. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!