Túlhordás esetén szex segíthet a szülés megindításában?
Sziasztok, tegnapra vártuk a 3. babánkat, és ha hétfőig sem születne meg menni kell a kórházba. Az első két gyermek korábban született pár nappal.
Igaz, hogy a szex beindítja a fájásokat? És mennyi időre a szex után? Kinek hogy jelentkeztek a fájások szex után? Nálam a magzatvíz elfolyás az előző szüléseknél csak a szülőszobán burokrepesztés után történt. Szóval a fájások érdekelnének. Mert a mostani terhességnél elég sűrűn vannak az alhasamban, derékban fájások, a méhszájam 2 ujjnyira már nyitva van. Lehet alhasi fájással is kezdődhet a szülés? Most is érzek jobb oldalt lent szurkálásokat, tegnap este kipróbáltuk a szex módszert, hátha...
Köszi a válaszokat! :) Én reménykedek benne, hátha! Ma egész nap enyhe alhasi fájást érzek, tudtam wc-zni ami nálam nem megszokott, székrekedésre van hajlamom.
Amúgy tegnap már nem is volt olyan jó nekem, mert a baba feje elég lent van és lehet a nyitott méhszáj miatt is? Csak a szülés beindítás miatt csináltam, a férjem is félt, nehogy bajunk legyen a babával.
A lépcsőzést is kipróbálom ma délután, köszi!
Érdekes, hogy a két fiamat terminus előtt szültem pár nappal, most meg a kis hercegnő később jön. Nem is gondoltam volna hogy túllépjük a kiírt időpontot...
3. vagyok. Hogy vagy?
Barátnőm éjjel megszült. Megbeszélték a férjével, hogy délután lepasszolják a nagyobb gyereket a nagyszülőkhöz, ők meg még egyszer megpróbálják a szexet, hátha. De még előtte megondultak a fájások. :D
szia, köszi hogy írtál. Mi még egyben vagyunk, de holnap reggel megyek a dokihoz, lehet beutal a kórházba. Hacsak ma nem indul be...reggel óta nyűgös vagyok, étvágyam is kevés, néha keményedek. Bárcsak nálunk is beindulna ma!
GRATULÁLOK a barátnődnek!!! Könnyű szülése volt? Nagy lett a baba? Kislány vagy kisfiú?
Második babához képest hosszú volt, délután 2-kor kezdődött a vajúdás, éjfél elott lett meg a baba. Mondjuk a fogadott dokira is várni kellett, előbb is meglett volna.
Kisfiú, 51 centi és 3050 gramm. Pont jó. :)
Majd írd meg holnap, mit mondott a doki!
szia, ne haragudj, hogy csak most írok. 3-án voltam orvosnál, és már aznap délután fájásaim kezdődtek. A kórházból este viszont hazaküldtek, hogy még nagyon fent van a méhszáj, ezek csak jósló fájások. Éjjel 2-kor újra bementünk, mert 4 perces fájásaim voltak és hirtelen vérzeni kezdtem. Alig értünk be, már burkot kellet repeszteni a vérzés miatt, nehogy sok vért veszítsek, és a méhszáj már 7cm-re nyitva volt. 3 óra 23 percre megszületett a kis hercegnőnk, 3890g-mal és 52 cm-rel :) Amennyire féltem a szüléstől, nekem ez volt a legkönyebb és leggyorsabb. Nincsenek nagy problémáim utána sem szerencsére (a 2.-nál farcsont törésem volt).
Gratulálok nektek a kis herceghez! Jó egészséget kívánunk és sok boldogságot!!! :)
Gratulálok! Akkor elég gyorsan ment a dolog!
Jó babázást, jó egészséget nektek! Leljétek nagy nagy örömötöket a kicsi lányban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!