Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most vasárnapra vagyok kiírva,...

Most vasárnapra vagyok kiírva, de lehet, hogy kedden beindítják a szülést, ha addig nem szülök meg. Hogyan zajlik a beindítás?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 19:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy el van öregedve a lepény, ezért nem várna az orvos tovább.
2013. okt. 24. 19:43
 12/31 anonim ***** válasza:
En is vasarnapra vagyok kiirva, es (nalam ismert okbol) megbeszeltuk a dokival, h igy vagy ugy megszulunk 40+4-ig. O azt mondta egyebkent, 41-nel tovabb mar nem nagyon engednek sehol, mert sok a komplikacio. Amugy en speciel tudom, h hajszalra kozepidoben fogant. De jo lenne, h magatol indulna. Mondjuk nekem negy napja vannak fajasaim, csak nem akarnak osszerendezodni. Te nem is erzel semmit? Nst mutatott mehtevekenyseget? Mikor lesz oxis terheleses ctg-d? Nekem hetfon. Szerintem ennyi fajas mellett ami nekem van, a hetfoi oxis terheles tuti beinditja. Amugy nem csak burokrepesztessel szoktak inditani, hanem oxival, zselevel, ballonnal is.
2013. okt. 24. 20:30
 13/31 A kérdező kommentje:
Vannak jósló fájásaim, és a ctg is csak minimális fájást mutatott, hétfőn kell visszamenjek kontrollra,mert nem tudták kiértékelni..csak 1x mozgott a baba... nem tudom igaz-e, de azt hallottam, ha oxival indítanak akkor több az esélye, hogy császár lesz a vége... oxis ctg-m nekem nem volt..
2013. okt. 24. 22:42
 14/31 anonim ***** válasza:
Azért többnyire akkor indítanak, ha annak valami oka van. Érett a lepény, kevesebb a víz, egyebek. Az indítás is lehet ballonos, oxys, burokrepesztéses...Bekem a burikrepesztésig nem volt fájásom. De nem bántam a dolgot, mert nagyon hamar túlestünk az egészen.
2013. okt. 24. 22:57
 15/31 A kérdező kommentje:
Igazából semmi oka nincs, csak annyi, h azt mondták, a babának se jó, ha tovább marad bent ( ezt igazából nem is értettem), de nekem is azt mondta 1 barátnőm, hogy ő se bánta meg, hogy beindították, neki 4 óra alatt meg volt az első babája. De ez miért lehet?
2013. okt. 24. 23:06
 16/31 anonim ***** válasza:

12: Eszembe jutott, hogy a 10 hónapra született töritanáromnál volt komplikáció, mégpedig az, hogy burokban született. Nem volt jelen senki, aki tudta volna, hogy zajlik egy szülés, de a szomszédasszonynak eszébe jutott, hogy így nem kap a baba levegőt, ezért aztán kipukkasztotta.:)

Úgyhogy a komplikációk lehet, hogy ennyik a 41. hét után, amire utalt a dokid.:) Tehát nem indok a repesztésre.

2013. okt. 24. 23:58
 17/31 anonim ***** válasza:
15: Mi miért lehet?
2013. okt. 25. 00:01
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem, hosszabb tulhordasnal sorvadni kezdenek a babak. Mar nem tudnak olyan utemben tovabb gyarapodni, mint ahogy az mar a kulvilagban tortenik. Nagyobb a toxemia es a magzati szekleturites (fertozesveszely) kockazata is.
2013. okt. 25. 09:08
 19/31 anonim ***** válasza:

m.webbeteg.hu/cikkek/terhesseg/14789/mivel-jar-a-tulhordott-terhesseg

Itt is irja a kockazatokat...

2013. okt. 25. 09:13
 20/31 anonim ***** válasza:
Nekem 15 napos túlhordásnál indították. semmi baja nem volt a babának. ha nem indokolja semmi, akkor próbálj egyezkedni az orvosoddal. az indított szüléseknek sokszor császár a vége, nálam is az lett. azóta tudom egy másik dokitól, hogy az oxi méhösszehúzódásokat okoz, viszont a méhszájat nem nyitja, ha az még nem érett rá. de nézz utána!
2013. okt. 25. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!