Napok ota tarto kontrakciok (hol faj, hol nem), de nem rendszerezodnek es durvulnak be igazan. Lehet ettol baja a picinek?
Hetfo ota "vajudgatok" igy, most mar napkozben is folyamatos mehtekenyseg van, elotte csak ejszakankent volt derekfajasom. En ugy erzem, h valamiert nem indul be rendesen. A picim azota lapit, mozog, de nagyon halvanyan. Doki azota nem latott. Ma reggel nst-n voltam, a pici melyen aludt, alig tudtuk felrazni, aztan csak sikerult mozgasra birni, vegulis a szive rendben ragalt. Ekozben 100-as kontrakciokat mert a gep, amik pedig nekem alig erezhetok voltak, ennel sokkal durvabbakat szoktam erezni, de a nem mondott az nst-s no semmit. A dokimmal csak holnap este talalkozom. Ez az elhuzodo, aktiv, de altalam megsem eleg igazinak itelt ahhoz, h korhazba vonuljak mehtevekenyseg nem art a picinek ugye?
39+4 hkm
Nem, nem árt. Ez így teljesen normálisnak hangzik.
Volt olyan terhességem, amelyiknél ez hetekben mérhető időszak volt.
Annyi Neked már nincs hátra biztosan. :)
Hamarosan anyuka leszel!
Amikor kevesebb van, mindig próbálj pihenni, kell majd az energia, amikor jön a "nagy menet".
Üldögélhetsz kádban is, vagy feküdj, ami "jól esik".
Egyél, amit kívánsz, és készítsd össze a csomagodat végleg, most már bármikor beindulhat.
Ez már az idegek játéka, kitartást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!