Ti éreztetek valami furát szülés előtti napokban? (Nem testi jelekre gondolok)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, vannak akik érzik,hogy nemsokára érkezik a baba és rendbe szedik magukat, pakolásznak, rájuk jön a takarítási láz ... Nálatok volt ilyen?2013. okt. 23. 15:41
2/6 anonim válasza:
Elotte valo este magyon furan ereutem magam. Mondtam is a ferjemnek h vmi olyan erdekes nem tudtam megmagyarazni de ra is vagtam h van egy olyan erzesem h ejjel be fog indulni a szules. Azt mondta meghibbantam . :-) erre ejjel 3 kor fajasokra ebredtem. Meg is szuletetett a kislanyunk. :-) nem tudom mit ereztem de vhonnan tudtam. Fogalmam soncs honnan jott.
3/6 anonim válasza:
Anyai ösztönök, jelentkeznek tünetek fészek rakó ösztön, meg takarítási vágy.
4/6 anonim válasza:
Én hazamentem anyumékhoz pihenni, mert építkeztünk, így kicsit ki kellett mozdulnom. Szóltam este anyumnak, hogy készüljön fel éjfélkor szülünk. Páromnak is szóltam ne kapcsolja ki a telt, mert szülni megyünk. Ő is jót nevetett, hiszen épp 37 hetes terhes voltam. Éjfél után pár perccel elfolyt a magzatvizem, na akkor anyu már nem nevetett. :)
5/6 anonim válasza:
Takaritottam, de eszetlenul. Szinte a feje tetejere allitottam a hazat aznap mikor szultem. Eppen a legnagyobb takaritas kozbe szolt anyosom, hogy menjek el ebedre. Na itthagytam mindent szana-szejjel, es elmentem, hogy majd ebed utan folytatom. Ebed utan anyoseknal elfolyt a magzatvizem, ugyhogy nem fejeztem be a takaritast, mert jottek a fajasok, es korhazba kellett menni. Ez a 37.heten volt.
6/6 anonim válasza:
Érdekes, nálam is a takarítás volt ez. De nekem nem az utolsó hetekben jött, hanem a terhesség 3/4-nél. Az utolsó 2 hétben inkább már "befelé figyeltem" és magamra, más akkor már nem izgatott. Mondjuk én eleve úgy akartam szülni, hogy semmilyen fájdalomcsillapítást nem akartam, és el akartam kerülni a császárt is (végül sikerült), és ez azért elég nagy lelki felkészülést igényel. Talán ezért volt ilyen a szülést megelőző 2 hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!