Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek a szülésénél voltak...

Kinek a szülésénél voltak bennt, orvostan hallgatok vagy fiatal orvos, szülésznő, NŐVÉR?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 14:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én pont klinikán szültem (SOTE I.) a második babámat, és tájékozódtam is ezügyben. A baba beteg volt, én meg baromira nem szerettem volna 1. egy bizonyos orvost, 2. gyakornokokat bármilyen megfontolásból és okból a szülésem körül látni. Ezért utánajártam ott, hogy hogy lehet ezt kikerülni. Mert ki lehet, nem vagy köteles beleegyezni, sőt, ha épp az a bizonyos orvos lett volna ügyeletes, kérhettem volna a másikat (végül fogadtam inkább egyet végső elkeseredésemben).

Bocsi, ez off volt, mindenesetre nagy valószínűség szerint ha nem fogadok orvost, akkor lett volna pár kéretlen látogató, akiktől szabadultam volna...

Ne értsétek félre, kell tanulni, hasznos is, de nem minden helyzetben, és igenis, legyen már jogunk visszautasítani, hogy többen is az alfelünket bámulják, ha mi nem akarjuk.

Megjegyzem, most, a harmadik szülésemnél semmi kifogásom nem lett volna az ellen, hogy gyakornokok is bent legyenek.

2014. febr. 14. 23:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Oktató kórházakban előfordul az ilyen!
2014. febr. 14. 23:20
 23/26 babóca0129 ***** válasza:
Nalaym az orvosom, szulesznom es a ferjem bolt bent a szulesnel. Mikor mar meglett a lanyom utana jott be a csecsemos, nover es segedkeztek a dokinak mindenben.
2014. febr. 15. 16:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal szülésznő volt bent. De nem zavart volna orvostanhallgató stb. se,mivel ez egy olyan szakma amit műanyag bábun nem lehet megtanulni.
2014. febr. 15. 18:31
 25/26 Babi Mami ***** válasza:
100%
A kitolasnal tobb mint tizen alltak az alfelemet bamulva, csecsemos noverek, szuleszetis noverek, gyerekorvos, ket szuleszno es harom orvos... A kutyat nem erdekli hogy hanyan allnak ott, mit csinalnak, az az allapot teljesen onkivuleti, az egyetlen dolog amire gondoltam: most ki kell jonnie!!!!! Es kijott :-)
2014. márc. 15. 22:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Zarojelben jegyzem meg,hogy nem igazan ertem ezt a fajta hozzaallast.Korábban mar irtam,hogy nalam is voltak bent a csaszarnal orvostanhallgatok, de rohadtul nem zavartak. En is jartam egyetemre,bar nem orvosira,de tudom,hogy sok dolgot nem lehet csak elmeleti oktatason keresztul elsajatitani. Gondolkozzatok mar kicsit...Azok a hallgatok abszolut nem azert vannak ott,mert a feneketekre kivancsiak.De ha mindenki igy gondolkodik,akkor 20 ev mulva ki fog levezetni egy szilest? Olyan orvosok,akik eletukben nem lattak mondjuk csaszart,csak olvastak rola,mert mindenki ugy gondolkodott,hogy ne rajtam demonstraljak? Aztan ugye,ha eleteben akkor talalkozik eloszor szulessel,mikor neki kell levezetnie,akkor nagyon jo esellyel elront valamit,aminek komoly kovetkezmenyei lehetnek.Akkor meg mindenki felhaborodna,holott lehet,hogy epp az akkor szulo no edesanyja is azok kozott volt,akik habzo szajjal mondtak,hogy az o szulesenel ugyan ne legyen bent orvostanhallgato...Gondolkozzunk,mielott nekiallunk haborogni.
2014. márc. 16. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!