Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent Imre kórházban Budapeste...

Esztu81 kérdése:

Szent Imre kórházban Budapesten melyik szülésznőt ajánljátok? (esetleg szülész/nőgyógyász orvost)

Figyelt kérdés
Vidékről költözöm a fővárosba, most 32 hetes vagyok. A Szent Imrében fogok szülni 11.kerületben december elején, ez tuti. Viszont ott egy orvost sem ismerek, kénytelen vagyok újat választani, ha szükséges, illetve úgy olvastam több helyen, hogy érdemesebb inkább szülésznőt fogadni, semmint orvost. Első babám, szóval semmilyen tapasztalatom nincs még. Bár a kórházról magáról sok jót olvastam szerencsére.

2013. okt. 7. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Tóth Irént ajánlom szülésznőnek,egy angyal az a nő!
2013. okt. 7. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen későn már elég nehéz lesz találni, én 20 hetesen találtam meg az orvosom és szülésznőm, és épp, hogy beférek még hozzájuk. Sajnos szülésznőt magában nem lehet fogadni a Szent Imrében, csak akkor ha orvost is fogadsz. Őszintén szólva én a helyedben megpróbálkoznék az ügyelettel, mert a "népszerűek" már "elkelnek" ilyenkorra, ügyeletben meg van esély kifogni jót, de szülésznőkről csak jót hallottam mindegyikről, dokik is elég jók állítólag.
2013. okt. 7. 19:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm... Volt egy olyan sejtésem, hogy szülésznőt már késő keresni, de azért megpróbálom :)
2013. okt. 7. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem annyira nem később. Én is a Szt. Imrében szültem, Sziller István volt az orvosom, és már a 33-34. hétben jártam, amikor kértem, hogy ajánljon szülésznőt. Nem volt probléma, hogy nem mentem hamarabb.
2013. okt. 7. 20:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Én Dr Tasi Róbert dokit ajánlom, ő együtt dolgozik egy Éva nevű szülésznővel, ő is nagyon jó. Én ennél a dokinál szültem háromszor, és mindháromszor 27-28hetesen kerestem fel először, mert én is vidéki vagyok. MIndig elvállalt, és nem problémázott rajta.

A Szent Teréz rendelőben van magánrendelője a Fegyvernek utcán.

2013. okt. 8. 19:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Én ügyeletben szültem 3,5 hónapja a Szt Imrében. NAgyon jó dokit fogtam ki és szülésznőt is. Nem háborgattak, de ott voltak ha kellett. A dokiról utólag nagyon sok rosszat olvastam, hallottam, de velem nagyon jó fej volt, ő Barna Péter. A szülésznő nekem is Tóth Irén volt, ő is tényleg egy angyal!
2013. okt. 8. 22:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziller doktorról sok jót olvastam, már fel is hívtam a magánrendelőjét, hát ott azt mondták, vele kell megbeszélnem, hogy elvállal-e még ilyen előrehaladott állapotban. A hét elején megkeresem! Nagyon köszönöm a válaszokat !
2013. okt. 13. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Remélem elvállal, drukkolok!
2013. okt. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!