SoS! Valami jo praktika ami beindíthatja a szülést? Ês hogy áltok a ricinusolajal? Van akinek segített?
Ricinussal es minden olyan dologgal, ami hasmenést okoz nagyon óvatosan! Ahogy a második hozzászóló írja, a babánál is hasmenést okozhat, ezért meconiumos lehet a magzatvíz.
Ki lehet próbálni a csípőset, szexet, tonicot, sétát, mellbimbó izgatását, de a nődokim szerint ezek csak akkor lehetnek hatásosak, ha a baba készen áll.
Fiamat 40+3nál indították, lányom 39+0nál magától indult. Mindkettőjüknél próbálkoztam házipraktikákkal, nem sok eredménnyel. ;)
Ne félj az indítástól, nem olyan rossz, mint gondolod!
Ricinus olaj ??? Nee.én kipróbáltam.fél óráig ültem utánna a wc-n,majd további hányinger egész nap
A tonicot-illetve ananászt tettem próbára a 2. gyermekemnél..bevált..
Szülésznőm ajánlotta..ugyanis a tonicban és az ananászban is van kinin,ami szintén megindíthatja..
Délután 5kor ettem ananászt,rá kb 1 dl tonic ( csak mert utálom ) , és hajnal 2kor fájásokra keltem
Egy próbát megér
Majd írd meg mi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!