Akinek nem voltak jóslók vagy keményedéseik, hogy és mikor indult meg a szülés?
Figyelt kérdés
38+2 hetes vagyok, első baba, nem volt még se jóslóm se keményedésem. Estére eléggé feszít a pocim, de szerintem az a baba, nem keményedés. Kíváncsi vagyok, hogy akik hasonló helyzetben voltak, mikor és hogyan indult meg a szülés.2013. okt. 22. 14:35
1/8 anonim válasza:
Ez a "feszülés", ez bizony a keményedés. Ha valakinek valóban nem lenne semmilyen keményedése, jóslója az azt jelentené, hogy nincs semmilyen méh tevékenység és az komoly probléma lenne, hiszen ez kell ahhoz, hogy megszülessen a baba, hogy valódi fájások legyenek belőlük.
Nekem sem voltak fájdalmas fájásaim én is az utolsó hetekben általában esténként éreztem ilyen feszüléseket. Aztán pont a kiírt nap estéjén nem maradt abba, hanem elkezdtek sűrűsödni, majd fájdalmassá válni és hajnalra megszületett a kisfiúnk.
2/8 anonim válasza:
Nekem nagyon minimális jóslóim voltak a vége felé, kb napi 1-2, de sokszor volt olyan nap, amikor 1 sem. 41+2 hétre szültem, indították túlhordás miatt.
3/8 anonim válasza:
Nekem sem voltak jóslóim. Utolsó éjszaka már nagyon feszített, mindenhogy kényelmetlen volt, de nem gondoltam, hogy ez a szülés előjele :) Délben elfolyt a magzatvíz és 5 óra múlva megszületett a kisfiam 38+4 hétre. (A fájások 2 körül kezdődtek, úgyhogy szerencsém volt, csak 3 óra intenzív "szenvedésben" volt részem :))
4/8 Julie S válasza:
Este magzatvíz elfolyással kezdődött 38+4 hetesen.
5/8 anonim válasza:
Szia, nekem sem voltak jóslóim egyáltalán, keményedésre sem emlékszem. Nekem annyi volt, hogy a szülés előtti 2-3 napban nagyon sokszor kellett nagyvécéznem, kb napi 6-szor, utólag tudtam meg, hogy ez is a szülés előjele. A szülésem a "semmiből" indult meg, délig semmi előjele nem volt, aztán hirtelen 5 perces fájásaim lettek. Rá két és fél órára kint is volt a pici:)
6/8 anonim válasza:
40+5-ön két-3 nagyon fájdalmas víznézés után. így próbálta indítani a doki, de nem jött be. utoljára már csak simán megnézte, nem is fájt, mondta, h. gyanús neki, h. eddig ezektől nem történt semmi, így feküdjek be reggel, megindítja. hazamentem, de éjfélkor már a mentőt hívtuk, mert elindult kidelé a lurkó magától :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma hajnalban kb hatszor keltem arra, hogy feszít és fájdogál a hasam és nyilallgat hüvelybe és a combom belső felén. Nem volt nagyon erős és rendszer sem volt benne, de más érzés volt mint eddig. Remélem készülődik már valami és hamarosan kibújik a babánk.
2013. okt. 23. 08:43
8/8 anonim válasza:
Soha nem volt kemènyedèsem,jôslóm.40+1 este elfolyt a magzatviz,hajnal 1-re lettek fájások.5-re teljesen kitãgultam :-) as vègül fél 10-kor csãszároztak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!