Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?
1. babó- 1:57 perc
2. babó- nem egészen 4 óra
3. babó- nem egészen 4 óra
4. babó- két órán belül-pontos időt nem tudok.
4.2 válaszadó
sajnállak: 4gyerek? te jó ég..
1 gyerek 6,5 óra
2 gyerek 3 óra
3 gyerek 45 perc
Szerintem magát sajnálja a 6-os,mert nincs Neki gyermeke,és most az önsajnálat abban a szakában van,amikor be le kell nézni akinek több is van ,vagy nem meri bevállalni,mert nem bízik a saját képességeiben :-P
Akár hogy is van,jó lehet Neki,hogy nincs gondja,amin rágná magát :-) De még sem irigylem,mert nekem van életem!! nem szekálom azt,akinek nincs :-)
Előre bocsi az OFF-ért, de nem tudom magamban tartani a kérdést! :)
Aki ilyen gyorsan világra hozta a babáját (néhány óra alatt) az hogyan csinálta? Magzatvíz elfolyástól számított 2-3-4 óra volt az egész? Aztaaa :)
Ittál-e málnalevél teát, hogyan relaxáltál 2 fájás között, milyen alternatív eszközöket használtál (labda, kád, masszázs, stb.), apászülés volt-e, melyik kórház?
Köszönöm! (Nekem még nincs babám, de már nagyon készülök rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!