Akinél az első szülés gyors volt, hogy alakult a második, harmadik? Melyik mennyi ideig tartott?
Gratulálok a babódhoz Kérdező!! :-)
Egy Kommentelő kérdésére válaszolva: nem szedtem semmit,nem csináltam semmit,és az első fájástól számolva volt ennyi. A burok közben repedt meg,volt amelyik gyerkőc születésénél repesztették,és volt amelyik gyermek születésekor észre sem vettem hogy elfolyt volna a víz.
Sziasztok. Nekem ez volt az első szülésem, de a korházba érkezés után 45 percel már meg is született a pici fiam 3060-g és 51 cm-rel.
Kimondott fájásaim nem voltak, csak a derekam kezdett el fájni, mikor délután fél kettőkor elmentem áruért a presszónk részére. hazamentem, ettem egy tányér lecsót, lezuhanyoztam,összeszedtem minden cuccom, hat órakor elindultunk Győrbe, 7 óra 12 perckor megszületett a kicsikém.
Szerintem ez adottság, mert a nagymamám mindig azt mondta 7 gyerek után ,hogy egy tepsi meggyes rétesért szülne gyereket. Valahogy én is így érzem.
Én az utolsó percig napi 8-10 órát talpon voltam (dolgoztam), pedig a terhesség előtt is súlyfelesleggel rendelkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!