Veszprémben szeretnék szülni. Mi a feltétele? Bővebben lent.
Kétgyermekes anyuka vagyok, mindkét lurkó Veszprémben született, mert akkor még területileg Veszprémhez tartoztunk. Nagyon elégedett voltam a kórházzal, bár nem volt fogadott orvosom. Azóta elköltöztünk, és most a harmadik bébit tervezzük - remélem sikerrel járunk. Területileg (tehát ha "sztk" rendelésre kell mennünk) Ajkához tartozunk, de én kicsit tartok ettől a kórháztól.
Van-e lehetőségem Veszprémben szülni? Gondolom orvost kell hozzá választanom, ahhoz pedig a magánrendelésére kell járnom. Ez alkalmanként egy-egy tetemes összeg, főleg a terhesség végén, amikor mindenféle vizsgálatot elrendelhet a doki... Plusz a szülésért is adni kellene pár tízezret.
Tapasztalataitokat várom a témában. Ki melyik orvost választotta, miért; és mennyibe került mindez. Sajnos tapasztalatlan vagyok ezügyben - soha nem voltam még magánrendelésen, pontosan azért, mert az előző két szülés mindenképpen egy "jó" kórházban volt esedékes.
Előre is köszönöm.
3 doki közül lehet választani, száz ezer a taksájuk. ÉN a 3 közül egyiket sem választanám, megmondom őszintén.
Szülésznőt nem lehet fogadni.
Én Veszprémhez tartozom, de Székesfehérváron akartam szülni. Ennek annyi volt a feltétele, hogy az NST-ket ott csináltassam. Orvost nem fogadtam, szülésznőt viszont igen, de ez nem volt kikötés.
Lehet, hogy Veszprémben is ezt kérik, ahhoz, hogy ott szülhess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!