Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A debreceni klinikán hány...

A debreceni klinikán hány napot maradtatok bent ha ott szültetek? Mikor engednek haza? Van feltétele? Mármint wc-zés stb?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha természetes úton szülsz, és nincs semmi gond pl sárgaság akkor 3 nap, ha császár akkor négy. Ha adott nap este 6-ig szülsz akkor az az első nap ha 6 után akkor a következő nap az első. Tehát ha pl hétfőn du 4-kor szülsz akkor szerdán mehetsz haza, ha 6 után akkor csütörtök. Ezen kívül igen neked WC-ni kell tudni, mármint nagydolog, és a picinek a súllyának gyarapodnia kell. Én pl. Hétfőn 17:47-kor szültem, ennek ellenére csak szombaton mehettünk, mert mind a kettőnknek antibiotikumot kellett szedni,és míg nem volt jó a véreredmény nem mehettünk. Ha bármi másra kíváncsi vagy szívesen válaszolok, tavaly novemberben szültem.
2012. aug. 1. 12:40
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi 8 napot voltunk bent detto antibiotikus kúra + besárgult a babám. Természetes úton szültem.
2012. aug. 1. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

ha minden oké akkor 3 nap és mehettek,

ha este 6- ig megvan a baba az már 1 napnak számít.

igaz én 7 napot voltam bent mert antibiotikumot kapott a babám és szoptatással voltak gondok, amik utólag sem javultak szóval teljesen felesleges volt bent időzni.

ennek 2 éve.

most novemberben újra átélhetem :D

2012. aug. 1. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!nagyon nem szeretek kórházban lenni.Remélem nem lesz semmi probléma.Én november 28-ra vagyok kiírva elvileg.
2012. aug. 1. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Tavaly én is november 28-ra voltam kiírva:))) November 21-én kibújt a drágám. Amúgy velem mindenki nagyon rendes volt odabent, bár én is nagyon vágytam haza. Szép babavárást:)))))
2012. aug. 1. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Én szerdán 20:47kor szültem meg a lányunkat, és majd vasárnap jöttünk haza. Minden este sírtam, iszonyatosan vágytam haza. Most márciusra várjuk a babát, már előre félek a bent töltött napoktól, mert a nagyobbikat nem látom míg bent leszünk :( Velem is kedvesek voltak, nem azért vágytam haza, de hát mindegy hogy ki miért van kórházban, mégse olyan mint itthon!
2012. aug. 1. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!