Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan magánklinika ahol...

Van olyan magánklinika ahol földszinten,1. Emeleten van a szülészet?

Figyelt kérdés
Borzalmas tériszinyom van úgy is ha nem látok ki. Elég hogy tudom hogy magasan vagyok. 3 klinikát néztem eddig. A maternity kiesset mert az 5. En van. A róbert károly vagy a telki klinikán hànyadikon van a szülészet? Véleményeket is megköszönöm. Illetve ha tudtok jobbat azt is szívesen fogadom.
2013. okt. 21. 14:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Róbertben úgy van ahogy az első írja!

Én is ott szültem az elsőt,és nemsokára a másodikat is.

Nagyon kedves az orvosok,szülésznők,mintha régi jó ismerősök közé mennék.

Telki már megszűnt

2013. okt. 21. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

off:

A tesóm fogatkozott,hogy soha nem megy be vele szülni az életben..:)))

Aztán szegény sógornőm,aki olyan erős csaj,rávette,hogy legalább a vajúdási szakaszban legyen ott,a szülésre meg majd bemegy az anyukája..:)

Igy is volt ..én ott toporogtam a szülőszoba ajtajában :)..szóval eljött a szülés is...közölték,hogy már nincs idő a mamának beöltözni..vagy marad apuka,vagy távozhat ha akar...bent maradt!:)

Hatalmas élmény volt neki és baromira büszke volt a sógornőmre is...nem bánta meg sőt,azt mondta kár lett volna kihagyni!:)

Szóval masírozzanak csak apukák befelé ...

Jahh a tesóm annyit mondott csak,hogy nem érti,a nők miért csak körömmel tudnak szorítani?!:)

Ott volt a párja körmeinek a helye még napok múlva is...ami nem csoda,konkrétan érzéstelenitő nélkül egy pisszenés nélkül szülte meg a keresztfiamat a sógornőm:)

Soha sem hittem volna róla,hogy ilyen lesz!

Bocsánat,hogy igy elkalandoztam!

Legyen nagyon jó és probléma mentes a szülése mindenkinek!!!!

2013. okt. 21. 23:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen ezek a szorításos dolgok jó sztorik :) anyukám ELTÖRTE!!! Apukám kezét mikor engem szült. :DDD ez a Bajcsyban volt, úgy tudom most már nem engedik hogy az apuka kezét fogja a mami. Csak alkartól felfelé
2013. okt. 22. 08:44
 14/14 anonim ***** válasza:

23.155-ös vok

:DDD huhh eltörte...az igen,kemény "lány" a mami:DDD

2013. okt. 22. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!