Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan magánklinika ahol...

Van olyan magánklinika ahol földszinten,1. Emeleten van a szülészet?

Figyelt kérdés
Borzalmas tériszinyom van úgy is ha nem látok ki. Elég hogy tudom hogy magasan vagyok. 3 klinikát néztem eddig. A maternity kiesset mert az 5. En van. A róbert károly vagy a telki klinikán hànyadikon van a szülészet? Véleményeket is megköszönöm. Illetve ha tudtok jobbat azt is szívesen fogadom.
2013. okt. 21. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Róbertben, ha jól emlékszem, a másodikon van. Ez még belefér? Mi ezt a kórházat választottuk, nagyon szimpatikus, nyugodt és kedves mindenki! Az egész intézmény tiszta, csendes, és nagyon alkalmazkodó a személyzet, nem kapkodnak, nem rohannak.
2013. okt. 21. 15:07
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen ez még belefér. Lehet hogy hülyeségnek tűnik de ez nekem fontos. Így is elég ingerült leszek és lesz elég bajom nem akarom még ezt a fóbiámat is akkor legyőzni :) köszönöm a válaszod:)
2013. okt. 21. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek meg van a gyengepontja, félelme, kinek-mi. SZerencsések, akiknek a félelmei nem érintik a szülést. Én a császártól félek, mert kikötik kezem-lábam, a fél testem nem érzem, stb. nagyon komolyan be tudok pánikolni, akár csak hasonló helyzetekben is. A vérnyomásom az egekben, rosszul vagyok, fulladok, stb. Rettegek, nehogy erre kerüljön a sor. De ha már muszáj lenne, bármi miatt is, akkor legalább a férjem ülhessen bent a fejemnél, beszélhessen hozzám végig, ő tudja, hogy nyugtasson meg, hogy erősítsen meg. Szerencsére ez is lehetséges ebben a kórházban. Altatással lemaradnék a babám születéséről, érzéstelenítéssel meg bepánikolnék egyedül. Örülök, hogy ilyen jó helyet és türelmes orvost találtunk. Nagy szerencse. Sok sikert a keresgélésben és könnyű, gyors szülést neked! :)
2013. okt. 21. 15:23
 4/14 A kérdező kommentje:
Neked is pánikroham szerűnek tűnnek a panaszaid. Én 3 éve vagyok pánikbeteg... többek közt a magasságtól félek... a császárba bele se merek gondolni. A pszichiáter felírt xanaxot hogy szedjem napi 2x mondván hogy semmi baja nem lesz a babának... hát inkább elkerülöm azokat a helyzetekez ahol nem érzem magam biztonságban és kész... hasonló jókat kívánok neked is és remélem nem lesz császár.
2013. okt. 21. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is erre gyanakszom, de nagyon nem akartam gyógyszert szedni, eléggé természetesség párti vagyok. Egész kisgyerek korom óta rámjön, szűk helyeken, vagy ha lefognak, még egy szorosabb pulóvert sem szeretek, rosszul vagyok benne. Én céltudatosan küzdök ellene, hosszú évek óta keresem a helyzeteket, ahol rámtör az érzés, szándékosan belemegyek és erőnek erejével igyekszem megnyugtatni magam közben. Nem akartam, hogy befolyással legyen az életemre, hellyel-közzel sikerült is. Mára odáig jutottam, közel 20év alatt, hogy liftezem, akár egészen kicsi,zárt liftekben is, és kibírtam egy MRI vizsgálatot is, ami azért meglepett, mert az tényleg kemény menet volt, lekötözve az asztalhoz egy nagy fém csőben. De sikerült, még ha rosszul is voltam, nem teljesen kiborulni. Igyekszem koncentrálni és elnyomni a dolgokat, relaxálni és szembemenni vele. Azt viszont el sem merem képzelni, hogy ébren lekötnek, elérzéstelenítik a testem és ébren, élve felvágnak, ez nekem visz mindent, amit rémálomban meg tudok fogalmazni. Szükségem lesz nagyon lelki segítségre ha odakerülnék, és talán nyugtatóra is, nem tudom. Nagyon fogok küzdeni a természetes szülésért, és mindent megteszek, fájhat bármennyire, csak bújjon ki magától! :) Ez motivál.

Ne félj te sem, biztos vagyok benne, hogy sikerül a babára koncentrálnunk mindkettőnknek és hamar túl leszünk azon a pár napon a kórházban! :) A Róbertben családi szobát szeretnénk, apa bent maradhat abban a négy napban, kap egy ágyat ő is mellettünk. Esetleg ez is segíthet neked is, leküzdeni a félelmed! :)

2013. okt. 21. 15:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen nálunk mindenképp apás lesz a szülés is és az azt követő időszak is a kórházban. Nem tudom hogy bírnám ki nélküle. Mikor terhes lettem monda hogy apás szülést szeretne, erre én mondtam hogy na azt biztos hogy nem. Most már ahogy közeledik az idő egyre jobban úgy érzem hogy ott kell lennie. Nem csak magam miatt, hanem önzőség lenne hogy én már vele vagyok fél órája, ő pedig csak utána látná. Bár elég csúnya làtvány; vér meg minden jön a pici előtt/után meg vele is ugye. De rájöttem hogy nem a vérre és a nyálkás cuccra fog emlékezni hanem hogy mennyire jó és szép emlék. :)
2013. okt. 21. 15:58
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Igen a Róbertben 2-on van és nagyon jó hely.
2013. okt. 21. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:

Nálunk is apás lesz, első perctől tudtuk, fel sem merült más alternatíva. Ő is így állt hozzá, nagyon ott akar lenni, látni, tapasztalni, szeretni minket első perctől. Hozzá közel áll az eü, nem félek, hogy gond lesz a látvánnyal :)

Az pedig, hogy egy ilyen szokatlan, kiszolgáltatott helyzetben ott van mellettem az, akiben a világon a legjobban bízom, nagyon sokat számít. Önzőségnek tűnhet, de a babának is az szolgálja érdekét, hogy ne pánikoljak be, hogy tudjam, hogy ott a társam, aki figyel rám, mindent megtenne értünk, engem ez megnyugtat. Épp néhány napja esett le, hogy mióta megismertem a férjem évekkel ezelőtt, azóta nem is sírtam. Egyszer-kétszer volt, hogy majdnem, mert olyasmi történt az életemben, ami bántott és érzékeny vagyok nagyon, de megölelt és elmúlt minden bajom, félelmem, fájdalmam. Nagyon szeretem őt. Nekem ő az igazi nyugtatóm :) és viszont is így van. SZegény szorult már kórházi ellátásra, végig vele voltam, otthon is ápoltam, és csak közelebb hozott minket egymáshoz az "élmény". Talán egymásra támaszkodásnak tűnik a kapcsolatunk, de nem így van. Külön-külön is erősek voltunk, mielőtt találkoztunk, de úgy érzem, ketten együtt "verhetetlen" páros vagyunk :) Alig várom a babát. Te mikorra várod? :) Nekünk még 5 hét van hátra.

2013. okt. 21. 16:10
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez tök szép én is nagyon hálás vagyok a szerelmemért. Ő a mindenem meg persze a pici :) én január 28-ra vagyok kiírva.a szülinapomra :)) remélem akkor is akar majd jönni. A legszebb ajándék lenne :)
2013. okt. 21. 16:19
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia, Telkiben az 1. emelten volt, de a szülészet már megszűnt :(
2013. okt. 21. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!