3 hete c1111?! Lehet ebbol meg tovabbi tagulas?
Figyelt kérdés
Ugy erzem, nagyon elakadt ez a dolog, felek, h nem megy tovabb a tagulas. (Amikor a doki eloszor megallapitotta a az 1111-et, azt mondta 10 napon belul meglesz.) Lehet ebbol meg termeszetes szules? Volt igy valaki? Az az igazsag, h mehszajmutott vagyok, es lehet, h a heg az oka...2013. okt. 19. 20:52
1/3 anonim válasza:
Én szülésig teljesen zárt voltam és szüléskor tágultam és jött is ki a baba. Szóval simán lehet még ebből normál szülés, viszont nekem nem volt műtétem így lehet valóban azért nem fogsz jobban tágulni.
2/3 anonim válasza:
Én voltam így, úgyanugy méhszáj műtétem volt, mint Neked. (konizáció). Nem tágultam, úgyhogy császármetszés lett belőle.De szerintem ez nem ettől függ. Én belül nagyon szűk vagyok, és a kisfiam arca kifelé volt fordulva, nem illeszkedett be a szülő csatornába. (illetve nem tudott beilleszkedni)
3/3 anonim válasza:
Igen tágulhatsz még ettől, meg természetes uton is szülhetsz. Bár méhszáj műtéted miatt, császározva leszel lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!