Ha 1 ujjnyira kinyílt a méhszáj, szinte fájások nélkül, akkor a további tágulás is könnyen, enyhe fájásokkal történik?
Figyelt kérdés
2008. febr. 25. 18:56
1/5 anonim válasza:
Nekem 2 ujjnyira nyílt ki "észrevehetetlenül", egyáltalán nem fájt, de attól függetlenül a többi piszkosul:(
2/5 anonim válasza:
NEM A MÉHSZÁJ TÁGULÁS FÁJ HANEM A MÉH ÖSSZEHÚZÓDÁSOK
3/5 anonim válasza:
Nekem is kinyílt szülés előtt 4 héttel 1 ujjnyira, függetlenül ettől szüléskor 7 óra alatt sem tágultam egy ujjnyit sem,pedig erős fájásaim voltak, úgyhogy császár lett a vége. Azért könnyű szülést kívánok, vannak szerencsés emberek, kívánom, hogy Te is közéjük tartozz fájdalom szempontjából.
4/5 anonim válasza:
Nővéremnek mindkettő babájával 1 hónapot kellett feküdni, mert nyílt kifelé a méhszája. A szülés alatt oxitocin injekciót kapott, fájásgyengeség miatt. Ennek ellenére az első baba 2 óra, a másik 1,5 óra alatt lett meg, értsd az első fájástól a felsírásig.
5/5 anonim válasza:
Lehetséges,hogym inden fájdalom nélkül nyilj ki nagyobbra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!