Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mi lesz? Mire számíthatok?

Most mi lesz? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Ma kiírt császárom lesz 2kor,tegnap 2210 volt a méhszáj,toxémiás állapotom van,és a doki tegnap azért jól megvizsgált.Hogy történjen magától valami,de nem történt,annyi,hogy barnás folyásom van.Ő is mondta hogy vérezhetek,de nem gond.Viszont nem indult be.Megvizsgál még ilyen durván vagy mi lesz,majdnem 39 hetes vagyok.

2013. okt. 18. 10:20
 1/5 anonim ***** válasza:

megpróbálta beindítani, ennyi történt, én is toxémiával feküdtem bent, 2 naponta megvizsgáltak, nem volt túl kellemes, mert minden doki szerette volna, ha a vizsgálattól beindul a szülés, de makacs fiam van, ő nem akart még kibújni

aztán lett egy rossz nst, miután átküldtek sos a szülőszobára és megindították a szülést, de legalább engedtek hüvelyi úton szülni

hogy Nálad lesz-e még vizsgálat vagy sem, azt csak a dokik tudnák megmondani

sok boldogságot a babához!

2013. okt. 18. 10:29
 2/5 A kérdező kommentje:
nekem ez már a második,így hegek miatt biztosan császár lesz,csak most egy fokkal jobban vagyok,mint akkor
2013. okt. 18. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is a második volt, bár az első is simán született, tehát itt nem kellett hegesedéstől tartani, csak nagyon mentem volna haza, mert a "nagy" is még csak 17 hónapos volt
2013. okt. 18. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:
na ezért is kérdeztem,hogy így hogy császár is megvizsgál megint
2013. okt. 18. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, de én semmi értelmét nem látom, hogy vizsgálgat, főleg fájdalmasan, ha úgyis császár...

Nekem mondjuk szintén így indította be a dokim a szülést, és sikerült is, de semmi nem volt, csak már betöltöttem a 40. hetet, és szerettünk volna túl lenni rajta, tehát természetes szülés volt...így volt értelme a fájdalmas vizsgálatnak, de így.... :(

2013. okt. 18. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!