Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Semmelweis I-IIn keresek...

Semmelweis I-IIn keresek gesztációs diabéteszben, PCOban, endometriózisban jártas szülés szakorvost. Ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

Most várom második gyermekem féloldali endo csonkolás után, úgy hogy a másik petefészkem közepén újra van endo. Metforminos gyermek, most is szedem az elsővel inzulinos is voltam... Az első ráadásul PICes volt 38. hétre született, nagyon mekóniumos vízből 2220gr-ra.

Szóval bonyolult eset, nagyon jó szakember kell!

(de emberileg is legyen ott, ne egy futószalag) Nem vagyok egy beetethető liba kismama, hanem kétdiplomás közgazda, és elvárom hogy úgy is kezeljen és ne mismásoljon, hogy szakmailag utána is tudok nézni, olyan hogy kézzel tágítás például ne legyen a repertoárjában.

2013. okt. 14. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szívvel ajánlanám Neked Prof.Papp Zoltánt,a Maternity klinika igazgatóját,korábban a SOTE I vezetőjét.

Magas szakmai tudása van,és emberileg is rendes doki.

Csak hát ugye magánklinika,és ha fenn áll a koraszülés veszélye,akkor lehet jobb lenne a SOTE.

Bár én is ott kezdtem a terhességem elejét,de a 25.héten menekültem onnan..

2013. okt. 14. 21:06
 2/2 anonim válasza:
Jézusom, ez biztosan egy reklám, mert Papp Zoltánt soha nem ajánlanám senkinek.
2016. nov. 21. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!