Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császáros szülés után mennyi...

Császáros szülés után mennyi idő múlva lehet uszodába menni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 18:07
 1/9 anonim ***** válasza:
6 hét e gyermekágy, mindegy hogy szültél. Utána orvosi kontroll, ha az orvos mindent rendben talál, akkor élhetsz, mint "rendesen", (ha bírsz persze).
2013. okt. 11. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Na, szép! Nekem azt mondta az egyik nőismerősöm, hogy fél évig nem megy/mehet a császáros sebe miatt uszodába...
2013. okt. 11. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki volt valami szövődménye, és az orvosa ezt javasolta neki, nem?
2013. okt. 11. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy csak szeretné a fél év alatt leadni a kilókat amit a terhesség alatt felszedett, csak nem meri megmondani senkinek így erre fogja. Persze ez nem bűn, csak "füllentés".Amúgy a 6 hetesen mondták,hogy nyugodtan fürödhetek rendesen. 4 hét után teljesen összeforrt a seb.
2013. okt. 11. 18:26
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem tudok komplikációról, persze lehet, hogy csak nem mondta.

De azért komplikáció esetén is soknak tartom a fél év várakozást.

Na, mindegy, csak megígérte nekem még szülés előtt, hogy szeptembertől (kb. 7-8 héttel a várható szülése után) már megyünk együtt úszni, ő volt az, aki kezdeményezte, hogy járjunk el uszodába, erre most jön ezzel.

Ha azt mondta volna, hogy sok a dolga, fáradt vagy nincs kedve, maximálisan megértettem volna, hiszen az ember változik. De így, hogy erre fogja a dolgot...

Na, mindegy, csak ki nem állhatom a mellébeszélést.

2013. okt. 11. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem szedett fel magára pluszkilókat.

Azt hiszem leépítem ezt a csajt.

2013. okt. 11. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát én még hónapokig szenvedtem a sebbel minden egyes fürdésnél. 10 perc után már vörösödött, viszketett a vízben. Pedig a doki mondta, hogy minden ok.
2013. okt. 11. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem gyönyörüen összeforrt (lekopogom!), 6 hét utàn màr gond nélkül fürödhettem:)
2013. okt. 11. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, jó, akkor nem leszek vele ilyen szigorú, hátha nála is ez van.
2013. okt. 12. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!