Akinek apás szülése volt, elmondaná velem az átélteket?

1. Gyereknél:
Apa bent volt végig, segített, mert én már szinte félig eszméletlenül, utasításra csináltam a dolgokat, közben össze-vissza beszéltem hülyeségeket... nagy élmény volt neki, hogy a neje mint valami részeg beszél mindenfélét :D majd megkérdezi a dokit hogy ugye "szép színű cérnával varr össze, mert olyat akarok ami illik hozzám!" - konkrétan erre nem is emlékszem! Szóval igen nagy élményben volt része :) a köldökzsinórt ő vágta el, de itt foszlányokra emlékszem csak. Ő azt mondta hogy nagyon nagy élmény volt ez neki!
2. Gyereknél:
szintén végig bent volt, én is magamnál voltam! szép szülés volt! megnézte amikor már látszott a haja :), köldökzsinórt ő vágta el. és ment végig a babával, amíg összevartak, ő babázott :D Ilyen szülés jó lett volna elsőre is :)
Videó nem készült! de fotók igen :) büszkén pózol a gyerekeivel :)

Eleinte nem akar bejönni,aztán kisbabás kollégái rábeszélték,így bejött,örültem neki.
eleinte a fejemnél volt kizárólag,hastól lefelé semmit nem látott.Aztán elkezdett kibujni a fiunk feje,volt annyira kiváncsi,hogy megnézte,onnantól hol a fejemnél,hol a doki mellett volt,végignézte ahogy kibujik,pár képet is csinált,majd elvágta a köldökzsinórt is.Aztán ment a nővérkével,aki rendbetette a fiunkat,vissza már ő hozta hozzám.
Féltem,hogy rosszul lesz,mert nem birja a vért,a fájdalmat (kezem elvágtam,ő elájult),de semmi,annyira nagy élmény volt neki,hogy elfelejtett rosszul lenni.Eltelt 5 év,most várjuk a második babát,jön most is,ki nem hagyná.Múltkor már azt is mondta,ha olyan könnyen kijön a kislányunk is,mint a kisfiunk (kinek könnyű,2 órán át jött kifele),akkor doki se kell,azt ő is meg tudja csinálni.
Amitől még féltem,hogya szexuális életünknek nem tesz jót,de feleslegesen aggódtam, a 6 hetet alig birta kivárni...
30/N

lehde hülyén fogalmaztam a kérdést :D velem helyett nekem :)
Köszönöm szépen,hogy írtatok :) Nekünk januárban fog születni a kisfiúnk és apás szülést szeretnénk.Szerintetek mindenhol úgy van,hogy az apa kamarázhat és fényképezhet ha akar,és mehet mehet le a lábamhoz amikor szeretne és ott lehet amikor a babát mérik,fürdetik stb?

Nálunk így volt. Ki sem vitték a babát, bent mérték. Fényképező volt nálunk, de eszünkbe sem jutott használni.
Ő is fejnél állt, de előrébb jött, támasztotta a hátam. Végignézte a kitolást, neki nagyon nagy élmény volt. Azt mondta, nem gondolta volna, hogy ilyen erős vagyok. A köldökzsinórt is ő vágta el, de neki sokkal nagyobb élmény volt látni, ahogy kijön a gyerek, aztán szörcsög, belilul egy pillanat alatt, aztán "visszarózsaszíneződik" - ezeket mesélte sokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!