5 oraja elfolyt a magzatvizem viszont nem jonnek a fajasok. Mikor lesz meg a babam? Vkinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Persze tudom, hogy nem vagytok josok es nem lehet tudni. De aki hasonloann jart mikor tarthatta a kesseben a babajat? Vszinuleg oxit fogok kapni ha nemn indul meg bar nem tudom mikor...2013. okt. 3. 16:32
11/26 anonim válasza:
Ha jól tudom, itthon 12-24 órán belül meg kell születnie a babának, így vagy úgy, onnan számítva, hogy elfolyt a magzatvíz. Nincs tapasztalatom, de ha oxyval sem működik a dolog, akkor esélyes, hogy császár lesz belőle.
12/26 anonim válasza:
Szia!Nekem magzatvìz elfolyàstòl szàmìtva 19òra volt mire meglett a lànyom! Miutàn elfolyt a vìz kb rà 10percre szèp 5perces fàjàsaim lettek ami vègûl a szûlôszobàn elmùlt,ezèrt kaptam oxitocit vìz elfolyàs utàn 6òràval.Na az kemèny volt.19òra alatt 4ujjnyira sikerûlt kitàgulnom de az a maradèk egy màr nem ment csàszàr lett a vège,mert rajta volt a k.zsinòr a lànyom nyakàn meg làbàn. Szerintem lassan kapsz oxit,onnantòl akàr 2-3òra alatt is meglehet de lehet több is.Egyèbkènt nekem azt mondta a dokim hogy ez a szûlèsek horrorja mikor elôbb a vìz folyik el fàjàs meg nincs.Könnyû szûlèst neked! Nagyon drukkolok, amikor tudsz pihenj,mert nagyon fàradt leszel.Majd ìrj hogy mi a helyzet.
13/26 anonim válasza:
Igen külföldiek sokszor,ékezet nélkül is érthetően írnak. Kórházban vagy az oké, 1-2 napon belül meg kell születni babának, nagy fertőzés veszély.
14/26 anonim válasza:
Nekem 12 óra múlva született meg a fiam magzatvízelfolyástól számítva
15/26 anonim válasza:
Szia! Én 38 óra múlva szültem a magzatvíz elfolyása után. Éjjel 2-kor elfolyott, kórház, reggel 8-kor prosztaglandin zselé, déltől 5 perces fájások másnap reggel 9-ig, akkor oxitocin infúzió és délután fél 4-kor megszületett a kisfiam.
Bízom benne, hogy neked már megszületett és nem jártál úgy mint én, nekem sem volt fájásom.
16/26 anonim válasza:
Nekem reggel 9-kor folyt el a vizem, és du. 3 körül kezdődtek a fájások, vagyis kb. 6 órára rá. Este 10-kor született meg a fiam.
17/26 anonim válasza:
Hm...én amikor befeküdtem a kórházba kiírt dátum utáni napon, másnap megrepesztették a burkot, és csak annyit mondott a doki: várunk! Szerencsére nem kellett sokat, mert rá egy órára 2 perces fájásaim voltak, és a indítástól számítva 4óra alatt lezajlott a szülés!
18/26 anonim válasza:
Hogy vagy Kedves Kèrdezô?Màr gondolom megszûletett a babàd.Na mesèlj mi volt?
20/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Megszuletett. 49 cm es 3355g!! Csodas fekete hajjal nagy barna szemekkel :) Okt. 3an hajnalban kezdett el folyni a vizem. Du. Negyed 3 kaptam oxitocynt es 4.-en reggel 6:31kor meh megszuletett az en kis dragam. Koszonom a kommentek!
2013. okt. 5. 04:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!