Miért jobb császárral szülni, mint hagyományosan? Előnyök?
LÉGYSZÍVES CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!
Köszönöm!
Első baba simán született, maga volt a pokol! Senkinek nem kívánom! A második babával császároztak, mivel előreesett a köldökzsinór. Inkább 1000 császár mint 1 sima!
1, 5 éves a kislányom és az én hegem is alig látszik, szép hajszálvékony.
Hát akkor én kivétel leszek, nekem jó volt a császár. Mármint úgy értem,hogy nagyon jól viseltem. Már aznap törökülésben tudtam ülni az ágyon, a késődélutáni látogatókhoz, már ki sétáltam a folyosóra, másnap pedig már kávéztam a büfében.
Ahogy hazajöttünk, itthon szinte mindent meg tudtam csinálni, nem igazán feküdtem!
Sürgősségi császárral nem jobb szülni, mert ott már eleve valami gubanc van.
A programcsászár viszont számomra sokkal jobb volt. Hétfő délután bementem és kedd reggelre megvolt a gyermekem. Semmi idegeskedés, kapkodás, várakozás. A műtétből semmit sem éreztem és nagyon hamar felépültem. Szombaton, amikor kijöttem a kórházból, már senki sem látta rajtam, hogy műtöttek.
Szomszédasszonyom nagy természetes szülés párti és teljesen kiakadt, amikor mondtam, hogy kérésre lesz programcsászárom. Hosszasan ecsetelte, hogy micsoda fájdalmas lesz - hát lószart.
A természetességre visszatérve meg nem tudom, hogy mennyire természetes az, hogy ő pl. 1 hetet dekkolt szülés előtt a kórházban, naponta indítgatták, mindenféle vegyszerekkel, meg burkot repesztettek, meg kézzel tágították. Ja, a gyerek meg oxigénhiányos lett és nem teljesen 100-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!