Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jövő héten festés miatt nem...

Jövő héten festés miatt nem lehet apás szülés. Hallott már valaki ilyet?

Figyelt kérdés

2013. okt. 2. 07:25
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthető lett a kérdés... Tehát: a szülészetet fogják festeni/felújítani állítólag. És ez idő alatt nem engedélyeznek apás szülést. Vajon miért? Az az egy ember nem fér már be? Vagy félnek, hogy felrúg egy festékes vödröt?
2013. okt. 2. 07:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én keresnék egy másik korházat.
2013. okt. 2. 07:40
 3/13 e-ditta ***** válasza:
82%

Feltélezem, hogy az ok nem a festékes vödör - eleve kizárt, hogy OTT festenek, AHOL valaki éppen szül :) -, de ha egy-két szülöszoba kiesik, akkor elöfordul, hogy két nö is van egy szobában (természetesen köztük válaszóparavánnal).

Nem hiszem, hogy Te örülnél, hogy miközben vajúdsz/szülsz, a másik nö párja is hallja az egészet és viszont.

Szerintem EZ lehet az ok.

2013. okt. 2. 07:58
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Apa nélkül is meg fog születni az a gyerek. Régen sem voltak ott az apák, még sem hiányolta őket egy anyuka sem.
2013. okt. 2. 08:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze tény, hogy megszületik apa nélkül is, csak nagyon rossz érzés, hogy ha valaki úgy készül, hogy a papával szül, aztán még sem lehet bent a férj. Furcsa indok, a magyarázat az lehet, amit az első válaszoló írt.
2013. okt. 2. 08:20
 6/13 anonim ***** válasza:
bocsánat: második válaszolónak lehet igaza.
2013. okt. 2. 08:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy az átalalkítások idején olyan pici lesz egy-egy szülőszobának kialakított rész, hogy örülhet mindenki ha épp elférnek az ápolók, szülésznők, orvosok meg az anyuka. Mindenesetre én sem lennék boldog. Én olyan szülőszobában szültem, ami csak egy fél fallal meg függönnyel volt elválasztva a mellette levőktől. Szóval ha ott hang van, az bizony átmegy.
2013. okt. 2. 12:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen, gondolom, hogy valami ilyesmi lehet...

Csak így hirtelen nagyon sokkolt, amikor megtudtam, mivel eddig kicsit megnyugtatott a tudat, hogy a férjem bent lesz velem a szüléskor. Végig így készültem.

És hogy pont most lesz ez a "zárlat"? Most hétvégére vagyok kiírva, és eddig semmi jele, hogy korábban meglenne a baba. Pedig most nagyon drukkolok, hogy így legyen.

Másik kórház sajnos nincs a környéken...

2013. okt. 2. 14:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem nagyon lesokkolna, hogy nem elég, hogy a férjem NEM lesz bent, de lesz helyette függönnyel elválasztva egy vadidegen szülő nő..
2013. okt. 2. 15:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ma hallottam itt a győri kórházban, hogy nem jöhet be apuka hétfőtől...én mára vagyok kiírva, de semmi jel...most szorítok, hogy addig beinduljon..és én sem értem hogy függ össze.
2013. okt. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!