Segítség? Mert már nem értek semmit és kezdek fáradni! Mégis mikor szülök már végre?
Mára vagyok kiírva,két hete jóslófájásaim vannak.Éjjelente aludni sem bírok,mert szakadok szét odalenn,mintha alámrúgtak volna.Még a csont is fáj.A derekam is fáj és a hátam is,a fájások jönnek az alhasból,órákig tartanak aztán elmúlnak.Vagyis múltak eddig.Múlt pénteken nézték a méhszájat,cervix 2111,megörültem,hogy akkor hamarosan szülhetek.Fájások alatt séta,csípős kaja,szex és miegymás,sok mindent próbáltunk már.Szeretném ha beállnának a fájások,eddig volt,hogy másként fájt,éreztem ahogyan mozog a méhem,10 perces fájások jöttek,aztán abba is maradtak.A nyákdugó szombaton távozott,gondoltam akkor akár pár órán belül jönnek a fájások is,de semmi.Tegnap este előbb halvány rózsaszín,majd negyed óra múlva véres nyákos valami ürült.Mivel felismerhetően vér volt benne bementünk a kórházba,aholis bambán néztek rám.Először,mikor mondtam a szülésznőnek,hogy mi a történés,azt mondta mutassam meg.Aztán mondtam,hogy nem tudom,mert jelenleg nem jött,Csinált nst-t,aztán jött egy majom orvos,akinek fontosabb volt az a tény,hogy merre lakom és,hogy hány kg-ot híztam.Csinált amnioszkópiát és közölte,hogy a méhszáj szinte zárt.Cervix 3111,nah akkor most mi van?Nem kifelé nyílok,hanem összefelé zár a méhszáj?Kérdezte van e fájdalom,elmondtam,hogy már menni is alig bírok,mert a hasam fáj már mindenhol,a derekamról nem is beszálve.Hazaküldött,de mire leszálltam az asztalról már kiment az orvos meg a szülésznő is.Fogalmam sincs honnan jött a véres izé,meg,hogy mizujs a méhszájammal,miért vannak fájásaim hetek óta,ha nem is nyílok stb.
Már ott tartok,hogy a szervezetem az állandó fájdalomtól fárad,félek,hogy semmi erőm nem marad a szülőszobára.A menstruációs fájdalom semmi ezekhez képest,mégis úgy tűnik,hogy az én kicsi fiam nem akar kibújni a hasamból még egy darabig.
se 3111 se 2111-el nem zárt az a méhszáj...amúgy nekem is volt,hogy 2 majd 3 ujjnyi volt a méhnyak rá is kérdeztem a dologra,de hát amikor elkezd bla bla bla én valami olyasmit szűrtem le belőle,hogy ha jobban vagy kevésbé nyomja magát lefelé meg ahány doki,ami az egyiknek 3 ujjnyi az a másiknak 2 stb stb.
40. héten vagy,felénk ha minden teljesen jó a 42. héten indítanak..van ahol 41..szóval maximum 2 heted lehet,de lehet már csak pár órád..kitartás!!!!!!!
Szeretném ha magától beindulna,mert hallottam hírét az oxitocinnak,hát köszönöm abból ha lehet inkább nem kérek,ill. sok esetben nem nyílik a méhszáj úgy sem és kap a kismama pár óra kínzást az oxitocinnal,majd császár lesz belőle,sőt van akinek a méhszáját összefelé húzza. :S
Ne3m akarom,hogy indítsák,ne maceráljanak,az orvosokból így is elég egy életre.Persze tudom ha nincs más úgyis ay lesz,hogy indítják. :(
első vagyok azt kihagytam,hogy nekem a 32. héttől 2111 volt,néha 3111 :)
A 38. héten véreztem kicsit,be is mentünk és mondta a doki,hogy tágulásos vérzés és 3 ujjnyira már nyitva vagyok,gépre tettek mert nem hitték el,hogy nincsenek fájásaim és a gép is olyanokat mutatott,hogy azt tényleg ne igazán érezhettem.Az osztályra akartak befektetni fájás hiányába,de mivel 200 méterre lakunk a kórháztól így inkább haza mentem.Ez este 9 körül volt...reggel 6 kor kezdődtek azok a fájások amiket megéreztem,hívtam is a dokimat és pillanatok alatt 5 percesek voltak,de simán besétáltunk a kórházba,egyből a szülőágyra fektettek ahol összesen 17 percet töltöttem a babával a hasamba :)) Az első fájástól maximum 40 perc telt el mire megszültem. Sajnos az elsőnél közel 1 napot kínlódtam így nagyon jól esett ez a gyorsaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!